USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Чехія оголосила про припинення продовження віз українцям через пандемію

16 Листопада 2020 20:05
Чехія більше не буде продовжувати термін дії своїх віз для іноземців через коронавірус. Тепер ті, хто перебував на території країни на підставі "продовжених" віз, мають виїхати до 16 листопада.

Про це повідомляє пресслужба генконсульства Чехії у Львові в понеділок, 16 листопада, передає Кореспондент.

Виїхати з території Чехії мусять іноземці, які перебували там на підставі шенгенської візи з метою працевлаштування, на підставі шенгенської або довгострокової візи з метою сезонної роботи або на підставі надзвичайної робочої візи. За умови, що термін дії такої візи закінчився після 12 березня 2020 року.

Останній раз термін виїзду для таких іноземців було продовжено до 16.11.2020. Якщо іноземець не покине Чехію, він буде вважатися таким, що знаходяться на території країни нелегально.

Раніше в Чехії завдяки карантину значно знизився приріст COVID. Захворюваність упала у вісім разів, так як у країні ввели жорсткий карантин після погіршення епідемічної ситуації.

Також повідомлялося, що в Чехії суд скасував обов'язок носити маски на вулиці. Судді надали МОЗ тиждень на обґрунтування своїх вимог про тотальний масковий режим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus