USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучани привезли перемогу з Чемпіонату України з бразильського джиу-джитсу

1 Червня 2017 20:32
Луцька команда здобула 8 призових місць на Чемпіонату України з бразильського джиу-джитсу. Серед призерів є й абсолютний переможець.

Чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу «BJJ UKRAINE OPEN 2017 nogi» відбувся вихідними в Києві.

Цьогорічний чемпіонат, розповідає тренер луцького Клубу бушинкан джиу-джитсу, бразильского джиу-джитсу та змішаних єдиноборств «Гарда» Михайло Савчук, сміливо можна вважати найпотужнішим і наймасштабнішими за правилами IBJJF в Україні за останні 3 роки.

Для того аби успішно виступити, коментує Михайло Савчук, спортсмени провели аналіз і розбір технічної бази та попрацювали над помилками кожного борця.

«Для нас це друге суттєве командне досягнення за останній час. Нагадаємо на початку квітня луцька команда виборола перше командне місце на відкритому чемпіонаті з БДД у Львові. Але ми й на це розраховували і ретельно готувалися. Підготовчий процес був досить складним, зважаючи на те що наша збірна приймала участь в цих змаганнях у кількості 13 чоловік. Це дало змогу представити нашу область майже в усіх вагових категоріях. Також підготовка до виступів формувалась з «прокачки» борців у різного рівня регіональних турнірах та участі у спеціалізованих тренувальних семінарах. Відтак, вперше наші джитсери змогли вийти у фінали та поборотися за золото у найбільш численних та складних вагових категоріях серед дорослих борців. Відповідно, ми маємо 1 чемпіона і 7 призерів», - розповідає тренер Михайло Савчук.

3 місце - Савчук Михайло - ветерани, сині пояси, 85 кг;
2 місце - Бубнюк Володимир - підлітки, білі пояси, 63+ кг;
2 місце - Гарік Михальчук - юніори, білі пояси, 82.5 кг;
2 місце - Олександр Устимович - дорослі, білі пояси, 73.5 кг;
2 місце - Богдан Бальбуза - дорослі, білі пояси, 79.5 кг;
2 місце - Едуард Васільєв - дорослі, білі пояси, 85.5 кг;
2 місце - Вікторія Казакова - жінки, білі пояси, 65.5+ кг;
1 місце - Михайло Іщук - дорослі, білі пояси, 67.5 кг.

Зауважимо, що допомагав лучанам стати сильнішими один зі провідних майстрів із джиу-джитсу в Україні Шихан-дай Юрій Співаченко, який приїздив у Луцьк, аби передати передовий досвід бійцівської техніки.
Зі слів Михайла Савчука, команда змогла поїхати таким складом завдяки підтримці збірної.

«Уся команда висловлює велику подяку тим, хто вірив і допомагає команді, зокрема: Олексію Шмігелю, Юрію Онопріюку, Віктору Гембі (мережа магазинів «Євродім»), Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп») та Андрію Матвійчуку (ТзОВ «Західна лінія») за фінансову підтримку Клубу «GARDA», - зауважив тренер.

До слова, цими перемогами сезон змагань завершено. Відповідно спортсмени мають можливість відпочити та знову братися за трудомістку працю, готуючись до сутичок восени.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus