USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чемпіонат Європи з мотокросу у Ковелі зібрав спортсменів семи країн

28 Червня 2017 11:22
Чемпіонат Європи з мотокросу та Кубок М. Клімашевського відбулися цими вихідними у Ковелі на мототреку урочища «Люблинець».

Цей нелегкий та дещо небезпечний вид спорту, у якому можливості техніки поєднуються з можливостями людини, витривалістю та сміливістю, отримав постійну прописку в місті та все більше захоплює ковельчан, йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Майже 70 учасників прибуло до Ковеля з Польщі, Білорусі, Росії, Естонії, Латвії, Литви, України.

Понад 10 тисяч глядачів спостерігали за видовищною боротьбою за перемогу у кожному заїзді. Приходили цілими сім’ями, аби підтримати спортсменів та отримати море адреналіну.

За підсумками у заїздах 65 куб. см І місце виборов Максимілян Чмалік ( Польща), ІІ – Алик Махнов (Білорусь), ІІІ – Крістерс Янбергс (Латвія).

У заїздах 85 куб. см І місце здобув Маріс Пумпурс (Республіка Латвія), ІІ – Ромео Кару (Естонія), ІІІ – Олексій Орлов (Росія).

У класі мотоциклів «ОРЕN» 500 куб. см перемога у Дмитра Асманова (Україна), ІІ результат – у Володимира Тарасова (Україна), ІІІ – Крістерса Древінскіса (Латвія). Хочеться відзначити майстерність Романа Морозова (Україна), який став четвертим.

Серед наймолодших учасників (7 - 8 років) у змаганнях на Кубок М. Клімашеського у заїздах мотоциклів 50 см. куб. першість здобув Нікіта Бортошевич (Білорусь), ІІ місце – Олександр Фрідлендер (Білорусь), ІІІ – Павло Рябчук (Україна).

Призери та переможці у всіх класах мотоциклів в командно-особистому заліку були удостоєні кубків, грамот та медалей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus