USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чемпіонат Європи з мотокросу: на Волинь їдуть спортсмени з 12 країн

18 Червня 2017 16:34
Ковель прийматиме чемпіонат Європи з мотокросу, інформують у ковельській міськраді.

24-25 червня у Ковелі, в урочищі Люблинець, відбудеться чемпіонат Європи з мотокросу.

Чемпіонат відбуватиметься у класі 65 куб. см, 85 куб. см та EMX Open. Кубок М. Клімашевського спортсмени виборюватимуть на мотоциклах 50 куб.см.

Організатори чекають на приїзд учасників та вболівальників із 12-ти країн, серед яких – Білорусь, Естонія, Латвія, Литва, Польща, Словенія, Угорщина, Данія, Чехія.

Цей нелегкий та дещо небезпечний вид спорту, у якому можливості техніки поєднуються з можливостями людини, витривалістю та сміливістю, отримав постійну прописку у нашому місті та все більше захоплює ковельчан.

Тож глядачів під час всеукраїнських та міжнародних турнірів збирається дуже багато. Адже наші земляки – знані й досвідчені мотогонщики, серед яких - неодноразові переможці та призери представницьких спортивних форумів.

Тому для Ковеля є важливим добре підготуватись до чемпіонату і провести його на високому рівні. Про це йшлося на черговому засіданні оргкомітету під головуванням президента Федерації автомотоспорту Волинської області, першого заступника міського голови Михайла Гетьмана.

У його роботі взяв участь генеральний секретар Федерації мотоспорту України Василь Якимчук. З його слів, зацікавлені у приїзді до Ковеля закордонні спортсмени та вболівальники. Тому потрібно докласти зусиль, аби все заплановане вдалося успішно втілити. Від цього залежать перспективи Ковеля на наступні два роки та його імідж. Мототраса в урочищі Люблинець сертифікована для проведення чемпіонатів європейського рівня на три роки.

«Міжнародний турнір – це своєрідне підприємство, яке має злагоджено працювати», – образно висловився Василь Платонович і зупинився на основних напрямках, які потрібно забезпечити. Йдеться про підготовку траси, електропостачання, безпеку гонщиків та глядачів, санітарний стан, благоустрій, сферу послуг, роботу медичної і охоронної служб, громадський порядок та багато іншого.

Звернув він увагу і на культурно-мистецьку складову: підготовку урочистого відкриття і закриття змагань, озвучення, концертні номери під час перерв, нагородження переможців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus