USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через Brexit Німеччина може втратити понад 100 тисяч робочих місць

10 Лютого 2019 19:44
Інститут економічних досліджень у Галле повідомив, що невпорядкований вихід Великобританії зі складу Європейського Союзу може занадто негативно відбитися на економіці ФРН, повідомляє Кореспондент з посиланням на Deutsche Welle.

Згідно з результатами дослідження економістів, через «жорсткий Brexit» регіони і міста Німеччини можуть втратити понад 100 тисяч робочих місць.

За їхніми підрахунками найбільш відчутно це позначиться на автомобільній галузі і її підприємствах-постачальниках, де під загрозою опинилися близько 15 тисяч співробітників, які залежать від поставок німецьких автомобілів і запчастин до Великобританії.

Дослідники відзначають, що від скорочення робочих місць постраждають саме міста і населені пункти, де розміщені підприємства автовиробників та їхні постачальники.

Як повідомлялося, багато компаній після Brexit планують перенести свої офіси з Великобританії в інші країни, наприклад, в Нідерланди.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Великобританії Тереза Мей просить депутатів дати більше часу для перегляду угоди про Brexit. Британський парламент повинен проголосувати за угоду про Brexit не пізніше 27 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus