USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через арктичний холод у США – 6 загиблих, тисячі рейсів скасовано

31 Січня 2019 08:29
Щонайменше шість смертельних випадків сталися у США через надзвичайно морозну погоду.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на USA Today.

Одну людину збила снігоприбиральна машина в Чикаго. Молода пара загинула у штаті Індіана, коли їхній позашляховик зіткнувся з іншим на засніженій дорозі. У штаті Мілоукі чоловіка знайшли замерзлим у власному гаражі.

Двоє людей загинули у штаті Мічиган: тіло одного чоловіка знайшли поруч із сусідським будинком, ще один чоловік був знайдений на вулиці без капелюха та рукавичок.

Через холодну погоду у США скасовано тисячі авіарейсів – лише у Чикаго заборонили вилітати тисячі літаків. Також закриті деякі приміські залізничні лінії у Чикаго. У поштова служба США заявила, що через занепокоєння за безпеку своїх працівників пошта не буде доставлятися у частинах принаймні 10 штатів.



Нагадаємо, середній захід США скували люті морози, котрі вкупі з крижаним вітром відчуваються на мінус 50 градусів. Надзвичайний стан оголошено у шести штатах. У Чикаго очікують мінус 30 за Цельсієм. Лікарі попереджають, що за таких умов обмороження можна дістати всього за 10 хвилин. За прогнозами синоптиків, полярний циклон затримається на середньому заході США до кінця робочого тижня.

Від сильних снігопадів потерпає і Європа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 31 Січня 2019 10:12
Нормальная зима, чё они там ноют
бабло рулит Показати IP 31 Січня 2019 11:55
трамп сказал, что нет никаких проблем с климатом на земле и вывел сша из парижского соглашения по климату

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus