USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через коротке замикання: повідомили деталі пожежі в луцькій церкві

7 Квітня 2020 10:36
Повідомили деталі пожежі у церкві на вулиці Глушець у Луцьку, що трапилася ввечері 6 квітня.

Про це інформує ДСНС.

О 19:39 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у церкві «Сіон», розташованій на вулиці Глушець у Луцьку.

О 19:46 до місця виклику уже прибув перший екіпаж вогнеборців. З’ясувалося, що у будівлі горить електричний щит, вогонь перекинувся на підлогу та меблі, пожежа супроводжувалася щільним задимленням. На місці події були зосереджені сили трьох пожежно-рятувальних підрозділів Луцька – 25-ої, 1-ої та 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин. Залучили 7 одиниць основної та спеціальної техніки, на місці працювали більше 20 рятувальників.

Завдяки оперативному реагуванню та злагодженим діям пожежу вдалося ліквідувати з мінімальними збитками о 20:30. У результаті вогнем знищено 12 м2 підлоги, електричний щиток, меблі, пошкоджено стіни і стеля на площі 5 м2.

За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тут більше питань, н Показати IP 7 Квітня 2020 16:07
Скажіть, а та церква, яка пристосована з приміщення виставкового павільйону, має на то дозвіл ? А чи є проекна документація на пристосування, а хто видавав технічні умови на електропстачання, хто погоджував ? Як могла робитися реконструкція, коли там земля не виділена ? А застрахована будівля ? Чи є хтось відповідальний за пожбезпеку ? А трав'яний газон чого знищений ?
Посадовець у відпуск Показати IP 8 Квітня 2020 01:31
Стільки запитань, а відповідь одна, все законно, не хвилюйтесь. Стосовно трави, проконтролюємо, щоб газон був відновлений.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus