USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.93

Через образи і плітки директорка Луцької стоматполіклініки судиться зі ЗМІ

9 Лютого 2024 12:20
Директорка Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки намагається притягнути до відповідальності винних у поширенні недостовірної інформації. Судовий процес не встигнувши розпочатися, завис, бо відповідач стверджує, що він – не він.

«Покарайте мене, якщо доведете, що я – це я». Під таким гаслом пройшло підготовче судове засідання, сторонами в якому є директорка Луцької стоматполіклініки Любов Яковчук та Інформаційне агентство «Конкурент». Протистояння між ними розпочалося давно й досі не вщухає. Щоправда, тепер баталії точитимуться вже не на шпальтах ЗМІ, а в судових залах, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«На сайті Інформаційного агентства «Конкурент» поширено 14 публікацій із недостовірною інформацією, які порушують її особисті немайнові права, а також завдають істотної шкоди її честі, гідності та діловій репутації», – прокоментував представник позивачки Тарас Манькут.

«Ми звернулися до суду, щоб це все вирішити. Це принижує мою честь і гідність. Ми думаємо, що суд прийме правильне рішення з цього приводу», – сказала директорка КП «Луцька міська стоматологічна поліклініка» Любов Яковчук.

Сторона відповідача в залі суду стверджувала лише одне: не доведено належного зв’язку між ТзОВ «Інформаційне агентство «Конкурент» та сайтом «Інформаційне агентство «Конкурент».

«На наш великий подив, представник відповідача заперечив той факт, що сайт Інформаційного агентства «Конкурент» належить ТзОВ «Конкурент», – зауважив Тарас Манькут.

Тобто відповідач стверджує, що потрібно ще довести, що він – це він.
Читати ще: Директорка Луцької стоматполіклініки до закінчення війни переказуватиме ЗСУ всі надбавки і премії

«Ще раз наголошу: те, що Інформаційне агентство «Конкурент» являється ЗМІ, не вказує на те, що воно являється безпосередньо власником інтернет-сайта, на якому розміщені ці публікації», – сказав представник відповідача Руслан Чабан.

Наприклад, на сторінці про ТзОВ «Інформаційне агентство «Конкурент» у «Вікіпедії» містяться дані про сайт, головного редактора і директора. Останні – Андрій Лучик і Тарас Шкітер – чинні депутати Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «Свідомі». До слова, Тарас Шкітер здобував освіту за спеціальністю «Стоматологія». Можливо, він досі шукає своє покликання відповідно до диплома.

«І взагалі відкласти підготовче судове засідання на інший день, надавши час позивачу для надання суду належних і достовірних доказів на підтвердження того, що належним відповідачем у цій справі має бути саме ТзОВ «Інформаційне агентство «Конкурент», – сказав представник відповідача Руслан Чабан.

Своєю чергою Тарас Манькут додав, що нині на сайті «Конкурент» розміщено 14 публікацій, які містять недостовірну інформацію про роботу чи працівників стоматполіклініки. В більшості випадків авторство цих матеріалів не вказано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ги Показати IP 11 Лютого 2024 10:50
Конкурент - не конкурент)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus