USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через політичне заворушення у Бразилії поліція затримала 400 людей

9 Січня 2023 09:14
У Бразилії через кілька годин після прориву три будівлі – Конгрес країни, президентський палац і Верховний суд – поліція звільнила від протестувальників і заарештувала понад 400 осіб.

Про це з посиланням на CNN і губернатора федерального округу пише Українська правда.

"Заарештовано понад 400 осіб, які заплатять за свої злочини. Ми продовжуємо працювати над встановленням всіх інших осіб, які брали участь у цих терористичних актах, що відбулися сьогодні вдень у Федеральному окрузі", – наголосив губернатор Ібанейс Роша й зазначив, що нині відбувається робота над відновленням порядку.

У Бразилії прихильники ультраправого колишнього президента Жаіра Болсонару 8 січня вдерлися в Конгрес країни, президентський палац і Верховний суд.

Колишній президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва 30 жовтня здійснив дивовижне політичне повернення, перемігши чинного президента Жаїра Болсонару на одних з найбільш значущих виборах в історії країни.

Болсонару оскаржив результати виборів, які він програв. Виборчий штаб новообраного президента Бразилії подав до суду на експрезидента, його візаві та двох його синів за зловживання владою та нападки на виборчу систему Бразилії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus