USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Через помилку з е-декларацією поліцейські не проходять відбір

29 Червня 2017 15:45
Кандидати на службу в патрульній поліції можуть не пройти відбір через заповнення не тієї електронної декларації, яку потрібно. У такому випадку буде вважатися, що вони не подали повний пакет документів та не пройшли відбір.

Про особливості подання заяв кандидатами та процес відбору на службу розповів начальник сектору кадрового забезпечення УПП Роман Морозовський 29-го червня.

«Раніше необхідний пакет документів можна було підготувати в процесі відбору, тепер же це потрібно зробити на початковому етапі. Тут важливо звернути увагу на заповнення електронної декларації. Подаючи її,

необхідно обрати правильний тип декларації. Так, потрібно заповнювати декларацію особи, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади державної служби, а не подавати звіт за 2016-й рік. Декларацію потрібно подати завчасно, аби до дня засідання поліцейської комісії, вона була на сайті, в іншому випадку вважатиметься, що кандидат подав не повний пакет документів і відбір не пройшов», - пояснив Роман Морозовський.

Зі слів посадовця, кадрова служба поліції надає консультації, тому можна звертатися за допомогою.

Також поліцейський повідомив, що подати заявку та пакет документів кандидати можуть до 10 липня.

Загалом, у містах Луцьк та Ковель відкрито 181 вакансію інспектора патрульної поліції. На ці посади же подали 476 анкет у патрульну службу Луцька й 275 анкет на службу в місто Ковель. Із них принесли документи лише 200 осіб, 24 з яких вже пройшли тестування. Із поданих заяв на роботу в поліцію – 17 від колишніх працівників правоохоронних органів, є одна заява й від екс-патрульного, який звільнився за власним бажанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вол Показати IP 29 Червня 2017 17:28
Ух скільки охоронців буде. Мабуть гряде вуличний беспредел.
Танці на граблях Показати IP 29 Червня 2017 22:11
Тести, анкети, папери...., а г*внюків як будуть визначати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus