USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Термін набору патрульних у Луцьку та Ковелі продовжили

26 Червня 2017 13:52
Термін подання заяв до лав Патрульної поліції Луцька та Ковеля продовжили до 10 липня.

Про це повідомляє прес-служба відомства у Фейсбуці.

«Інформуємо, що термін подання заяв до лав Патрульної поліції продовжено до 10 липня. Заяву можна подати за посиланням», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Луцьку та Ковелі відкрили 181 вакансію інспектора Патрульної поліції, набір розпочався 12 червня і попередньо мав завершитись 1 липня. Станом на 26 червня подано 436 заяв у Патрульну поліцію Луцька та 199 – Ковеля.

«Деякі кандидати фізично не встигають принести документи. Так, якщо ми маємо понад 600 заяв он-лайн, то принесли документи в Управління поки близько 200 осіб. Хтось не може відпроситись з теперішнього місця роботи, хтось не встигає приїхати, у когось ще якісь причини. Тому йдемо назустріч охочим і продовжуємо термін набору. Варто врахувати, що нині період відпусток та канікул, тож дехто може перебувати поза межами області», - прокоментували у прес-службі Патрульної поліції Луцька.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, важливою умовою є відсутність обмежень до служби в поліції, що передбачені законодавством. Зокрема, це недієздатність, судимості, притягнення до адмінвідповідальності за корупцію, відмова від проходження перевірки, наявність окремих захворювань тощо.

Зарплата патрульного становитиме від 8 тисяч гривень, передбачена відпустка, терміном від 30 днів. Обіцяють і можливість кар’єрного росту.

Кожен кандидат має пройти конкурсний відбір: тестування на знання законодавчої бази (знання Конституції, ЗУ «Про національну поліцію» та ЗУ «Про запобігання корупції»), тестування на загальні навички. Згодом - фізіологічне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки, психологічне обстеження. Заключний етап – співбесіда.

Раніше повідомлялося й те, що нестача особового складу управління патрульної поліції у Луцьку становить 40%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 26 Червня 2017 15:14
Всеодно пройти не реально....
М Показати IP 26 Червня 2017 17:02
Може ти просто тормоз з нульовип IQ??
Луцьк до М Показати IP 26 Червня 2017 19:23
Ще тобі далеко с@&ти до мого рівня знань!
Пишіть правду Показати IP 26 Червня 2017 17:29
Продовжили - бо туди йти ніхто не хоче, і золоті гори теж не обіцяйте, бардак там в тій поліції більший ніж був раніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus