USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через рік після загибелі знайшов спокій у рідній землі: на Волині попрощалися з Героєм Богданом Марчуком

6 Листопада 2023 15:19
5 листопада в селі Клюськ Ковельського району відбулося прощання з Героєм Богданом Марчуком. Захисник загинув на Харківщині 26 жовтня 2022 року під час штурмових дій.

Про це повідомили в Турійській громаді.

На захист країни він став 28 травня. У складі 14-ї ОМБР звільняв від окупанта Харківщину. Майже рік Богдана Марчука вважали зниклим безвісти. І весь цей час жевріла надія, що він живий. Але, на жаль, підтвердили загибель військового.

Турійська громада, обʼєднана скорботою, співчуттям до родини загиблого, шаною до Героя, у сумний недільний день провела загиблого Сина України в останню земну дорогу.
Церемонія прощання з Героєм розпочалась біля рідної домівки воїна в селі Клюськ, опісля чин поховання було продовжено в місцевому храмі. Під скорботну мелодію духового оркестру та із усіма військовими почестями поховали Героя на місцевому кладовищі.
Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади, духовенство та мешканці громади. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют та Державний Гімн України.

«Нехай душа Богдана знаходить спокій у вічності, а повага, вдячність і пам’ять про нього ніколи не вмирає. Вічна шана Герою!» – йдеться в дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus