USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Через стрімкі пологи волинянці довелося народити сина вдома

14 Грудня 2023 19:33
Ранок середи, 13 грудня 2023 року, для бригади екстреної медичної допомоги Володимирського відділення ЕМД розпочався з виклику до вагітної. Дзвонила мама вагітної, яка повідомила, що у дочки це друга вагітність, термін вагітності 39-40 тижнів.

По прибуттю фахівці бригади ЕМД провели детальний огляд вагітної і зрозуміли, що часу на роздуми не має, інформують у Волинському обласному центрі медичної допомоги та медиуини катастроф.

Пологи були стрімкі, але завдяки професіоналізму бригади ЕМД, пройшли без ускладнень.

За лічені хвилини на світ з’явився здоровий, доношений хлопчик.

Читати ще: Восьма вагітність: на Волині 33-річна жінка народила недоношених двійнят у швидкій посеред траси

Після всіх необхідних процедур маму і новонароджене хлопча у задовільному стані доставили на госпіталізацію до пологового відділення закладу охорони здоров’я.

«Звертаємося до вагітних жінок, які проживають на території області: враховуючи погодні умови, будь ласка, не наражайте себе та своїх дітей на небезпеку, обов’язково спостерігайте вагітність у закладі охорони здоров’я, за можливості, заздалегідь приїздіть до пологового, щоб малюк з’явився на світ під контролем профільних спеціалістів, де є все необхідне обладнання для порятунку життя», – йдетьяс у повідомленні медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus