USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Через токсичну суміш: у ВООЗ назвали рецепт появи нових штамів коронавірусу

2 Грудня 2021 08:44
Нові штами COVID-19 виникають через те, що у світі формується «токсична суміш». Вона складається з низьких темпів вакцинації та тестування.

Про це йдеться на сайті ВООЗ.

Таку заяву зробив генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреїсус. За його словами, нові види вірусів є щоразу небезпечнішими.

«У глобальному масштабі у нас утворилася токсична суміш зі слабкого охоплення вакцинацією та дуже низького рівня тестування – рецепт для появи нових, більш небезпечних варіантів (коронавірусу – ред.)», – сказав гендиректор ВООЗ у своєму вступному слові на брифінгу для ЗМІ.

Гебреєсус закликав країни повністю профінансувати глобальну ініціативу ACT Accelerator щодо справедливого доступу до нових засобів діагностики, лікування та вакцин від коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Доктор Показати IP 2 Грудня 2021 09:10
Ви що там, ди**ли всі!!!!! Перший курс мед універ. Вакцинація під час пандемії призводить до мутації базового вірусу!!
Анонім до Доктор Показати IP 2 Грудня 2021 10:08
як лікарі говорять: очікуваний результат лікування значно переважає поодинокі побічні ефекти. хоча, відверто кажучи, загралися в переоцінений гуманізм. еволюції/штучному відбору до гуманізму байдуже.
скептик до Доктор Показати IP 2 Грудня 2021 13:51
це побічний ефект грипу - де..лізм
скептик Показати IP 2 Грудня 2021 18:18
той педрос хоч школу закінчив ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus