USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через третю хвилю коронавірусу Польща розгортає тимчасові лікарні у дев’яти воєводствах

3 Березня 2021 18:59
У зв’язку з різким стрибком інфікування COVID-19 у дев’яти воєводствах Польщі розгорнуть тимчасові лікарні.

Про це під час пресконференції у Гданську сказав глава МОЗ Польщі Адам Недзельський, передає Укрінформ.

«Сьогодні під час зустрічі урядової групи з кризового реагування під головуванням прем’єра Матеуша Моравецького ухвалене рішення про розгортання тимчасових лікарень в дев’яти воєводствах, зокрема у Поморському», – зазначив Недзельський, звертаючи увагу на швидке поширення третьої хвилі коронавірусу.

За його словами, воєводи дев’яти воєводств декларують швидке введення в експлуатацію цих лікарень.

Міністр також повідомив, що Агенція стратегічних резервів країни у рамках кризового реагування додатково виділить 10 млн медичних масок для Поморського воєводства (північ країни) і 5 млн масок для Вармінсько-Мазурського воєводства (північний схід).

У Польщі спостерігається різкий стрибок кількості інфікованих. За минулу добу у країні зафіксовано 15 698 нових випадків, що є найвищим показником з листопада минулого року.

Раніше в Національній академії наук України повідомили, що з середини лютого в країні різко зросла смертність від коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Voker Показати IP 3 Березня 2021 19:40
А що робимо ми?!!! А ні хрена...
Анонім до Voker Показати IP 4 Березня 2021 08:37
В нас в якійсь області розгортають намети...
Анонім до Voker Показати IP 4 Березня 2021 10:56
Ми це хто? Держава? Так за вас вас держава такі прості речі, як миття рук, носіння маски, дотримування дистанції, обмеження походеньок .... робити не буде. Ви не знаєте, що пандемія, що потрібно берегти себе і оточуючих?.. Задайте це питання собі, що ви робите, щоб бути здоровим. Залиште своє " ні хрена " і чекайте черги на вакцинацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus