USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Через туман у США в аварію потрапили понад 150 автомобілів: є загиблі. Фото

24 Жовтня 2023 10:37
В американському штаті Луїзіана сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Через густий туман зіткнулося щонайменше 158 автомобілів. Є загиблі та постраждалі.

Про це інформує CNN, передає 24 Канал.

Аварія сталася 23 жовтня на головній міжштатній трасі I-55 неподалік від Нового Орлеану. Причиною масової аварії став «супертуман».

У поліції штату Луїзіана повідомили, що зіткнулося щонайменше 158 автомобілів, деякі з них – спалахнули після ДТП. За словами правоохоронців, в аварію потрапила й вантажівка, яка перевозила «небезпечну речовину». Проте в поліції не уточнювали, що саме транспортували у цистерні.

«Після того, як автоцистерну вивезуть, служби швидкого реагування зможуть краще оцінити транспортні засоби в цьому районі. Цілком можливо, що можуть бути виявлені й інші загиблі», – повідомили у поліції.
Читати ще: В Ізраїлі перекинувся шкільний автобус, постраждали понад 30 дітей

Наразі відомо про 7 загиблих. Понад 25 осіб постраждало – їх госпіталізували з травмами різного ступеню важкості. Рятувальні роботи тривають, тому кількість постраждалих і загиблих може бути більшою. Влада штату закликала громадськість, аби вона повідомляла про зниклих близьких чи знайомих, які рухалися цією трасою.
Губернатор штату Луїзіана Джон Бел Едвардс повідомив, що причиною аварії стало поєднання «супертуману» й диму від лісових пожеж.

«Поєднання диму від лісових пожеж і густого туману є небезпечним. Я хочу закликати всіх жителів Луїзіани в постраждалих районах бути надзвичайно обережними під час подорожей», – наголосив він.

Через жахливу аварію, густий туман і задимлення у деяких школах Нового Орлеану, що розташовані неподалік від місця інциденту скасували заняття.
Читати ще: В Іраку понад 100 людей загинули через весільний феєрверк

Напередодні аварії синоптики США повідомили, що у Луїзіані буде «супертуман» – густий туман, який утворюється у густих і задимлених умовах. Видимість у таких умовах не перевищує 3 метрів. Крім того, у штаті від літа вирують лісові пожежі, спричинені сильною спекою та засухою. На момент аварії між Національним міським заповідником Баю Соваж і каналом Мішу була пожежа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus