USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Через усе життя жінка пронесла любов до землі: волинянка відсвяткувала 90-річчя

5 Квітня 2024 20:50
4 квітня святкувала 90-річчя мешканка Володимира Олександра Війтик. Щоб привітати жінку з таким поважним ювілеєм, до неї додому завітали директорка територіального центру соціального обслуговування Інна Мацьоха та завідуюча відділенням соціальної допомоги вдома Галина Локтіонова. Вручили ювілярці подяку міського голови за багаторічну працю на благо громади, побажали прожити ще багато літ у доброму здоров’ї.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Олександра Григорівна народилась у багатодітній сім’ї у селі Бубнів. На жаль, діти рано втратили маму – ще у 1943 році, тож виховував чотирьох хлопців і чотирьох дівчат дідусь.

Коли жінка вийшла заміж, разом із чоловіком Степаном оселились у Володимирі, і ось уже майже 70 років Олександра Григорівна проживає у місті. Тут виросли син Віталій і дочка Людмила, яка проживає нині у місті Стрий, але завжди приїжджає до мами провідати і допомогти. 13 років чоловіка Степана Михайловича вже немає на цьому світі.

Читати ще: Історія сильної жінки: довгожителька з Луцького району відсвяткувала столітній ювілей

Через усе життя жінка пронесла любов до землі, навіть зараз не може не працювати на своєму городі поруч із хатою. Були часи, коли доводилось збирати молоко у рідному Бубнові та поближніх селах і кіньми возити його на володимирський молокозавод. Багато років пропрацювала на швейній фабриці, а якось вивчилась на курсах вишивки гладдю і захопилась цим – вишивала фіранки, серветки, скатертини.
Ще живуть дві її сестри – одній, бубнівчанці, уже 92, а меншій, яка живе у Березовичах, – 82. Довге життя прожили і двоє з чотирьох братів Олександри Григорівни.

«Тож бажаємо ювілярці наснаги і життєвих сил ще на багато весен і зим! Нехай руки, що завжди тягнуться до роботи, не втомлюються, а у серці панує радість», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus