USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.92 10.10

Через «Устилуг» до України ввезли 20 бойових ножів, які продавали на OLX

15 Липня 2023 09:37
На Волині судили чоловіка, який за допомогою іншої особи ввіз до України через «Устилуг» 20 бойових ножів, а потім продавав холодну зброю на OLX.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду.

У листопаді минулого року уродженець Черкащини Анатолій К. придбав на польському сайті 20 бойових ножів «Glock 81» та «Glock 78». Згодом він попросив іншого чоловіка отримати та привезти коробку, в якій містилася холодна зброя, із Польщі до України, а потім передати йому. Обвинувачений не повідомляв знайомому про вміст коробки.

Чоловік ввіз ці ножі в Україну через смугу спрощеного митного оформлення «зелений коридор» на митному пості «Устилуг», адже не знав про наявність ножів у коробці.

Читати ще: Волинянин віз через «Устилуг» 35 бойових ножів

Отримавши пакунок з ножами через «Нову пошту», Анатолій К. розмістив на OLX оголошення про їх продаж із зазначеною вартістю в розмірі від 1550 до 2800 гривень за одиницю. Невдовзі він збув три ножі за 8 тисяч 200 гривень в ході оперативної закупки.

Злочинець уклав з прокурором угоду про визнання винуватості. Його визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 201, ч. 2 ст. 263 КК України, та оштрафували на 35 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus