USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через витік інформації у Білому домі заборонили користуватись телефонами

11 Вересня 2018 14:55
В Білому домі посилили правила використання мобільних телефонів у західній частині будівлі, зокрема співробітникам відтепер заборонено проносити туди телефони, навіть службові.

Про це повідомляє СNN із посиланням на розпорядження глави апарату Білого дому Джона Келлі.

Причиною для зміни правил став інцидент із співробітницею адміністрації президента Омаросою Манігол-Ньюман, яка записувала колег на диктофон, зокрема і самого Келлі, а потім оприлюднила отримані записи.

Згідно із новими правилами, співробітникам не можна буде залишати свої телефони, навіть робочі, у шафках перед входом до Ситуаційної кімнати. Замість цього працівникам треба буде залишати їх у шафках біля входу до західного крила.

Ці зміни було прийняті тихо, але джерела CNN повідомили, що вони напряму пов’язані зі тим, що Ньюман записала Келлі.

Зміна політики використання телефонів свідчить про чергову спробу Білого дому припинити витік інформації. «Це відбувається у умовах підвищеної параної в останні дні, спричиненої випуском книги журналістом Бобом Вудвортом (про Трампа – ред.) та публікації в The New York Times від імені анонімного чиновника адміністрації президента Трампа», зазначає телеканал .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus