USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Через «Ягодин» під виглядом харчових добавок везли IPhone та техніку на понад 3 мільйони

14 Квітня 2020 12:20
Через пункт пропуску «Ягодин» в Україну намагались провезти техніку на понад 3 мільйони гривень.

Про це інформує Держприкордонслужба.

Правопорушення викрили під час спільних заходів, проведених співробітниками оперативних підрозділів Держприкордонслужби, прикордонників Луцького загону та працівників митниці.

Спочатку спільна оглядова група виявила на причепі вантажівки пошкоджений металевий дріт та пломбу. Під час подальшого огляду автомобіля серед заявленого вантажу «харчові добавки, сиропи, харчові продукти» на майже 70 тисяч гривень знайшли ще й незадекларований товар.

Після остаточного підрахунку встановили, що це 1042 мобільних телефони марки Apple IPhone, 4 телевізори Samsung та лазерний сепаратор марки M-Triangle. Виявлений товар вилучили представники митниці та оцінили на суму більше 3 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus