USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Ягодині вилучили навушників і плеєрів на мільйон гривень

15 Липня 2019 11:02
Волинські митники на посту Ягодин припинили намір перевізника ввезти без сплати податків товару на майже мільйон гривень, інформує прес-службба ДФС Волині.

У пункті пропуску Ягодин з вантажівки під час повного митного огляду із описом та перерахунком пакувальних місць вилучили музичну апаратуру, всього 176 шт навушників та плеєрів, вартістю 947,5 тис. гривень.

Встановлено, що на замовлення української компанії перевізник мав доставити з Любліна до Одеси електричну та побутову техніку, перелік якої водій подав у товаросупровідних документах до митного контролю.

Проте, крім зазначених у документах товарів, фактично у причеп автомобіля було додатково завантажено вісім картонних коробок, де й містилась згадана апаратура. Водій зізнався, що вона належить йому особисто.

Через порушення митних правил навушники та плеєри вилучені на склад митниці до прийняття судом остаточного рішення про притягнення водія до відповідальності. Санкція статті 483 Митного Кодексу України за такі дії карає штрафом у повному розмірі прихованого товару та його конфіскацією.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus