USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На «Ягодині» вилучили квітів більше, ніж на мільйон

10 Вересня 2014 10:03
Під час митного огляду працівники Ягодинської митниці вилучили вантаж квітів, реальна митна вартість якого складає 1, 3 мільйона гривень. Про це інформує Ягодинська митниця Міндоходів.

Громадянин України вантажним автомобілем «ДАФ» з причепом-рефрижератором переміщував через міжнародний автомобільний пункт пропуск «Ягодин» на адресу приватного підприємства в Києві вантаж «горшкові рослини туя» кількістю 1028 штук та вартістю 9,5 тисяч доларів США. Згідно з поданими до митного контролю документами, загальна вага товару «горшкові рослини туя» становила майже 17 тонн.

Однак, під час процедури митного контролю, шляхом повного вивантаження та огляду, митники встановили, що в автомобілі за саджанцями задекларованої туї були приховані наступні товари: цибулини квітів загальною кількістю майже пів мільйона штук, загальною вагою 19 тонн та зрізи живих квітів загальною кількістю 6000 штук. Товару «горшкові рослини туя» в автомобілі налічувалося лише 340 штук, а їх вага становила 3,9 тонн.

Таким чином, громадянин України, в особі водія-експедитора, вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю – поданням органу доходів і зборів в якості підстави для переміщення товарів документи, що містять неправдиві дані щодо найменування товарів, їх ваги, кількості та вартості.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил. Вантаж вартістю майже 1,3 мільйона гривень вилучено та розміщено на склад Ягодинської митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
импортер Показати IP 15 Вересня 2014 19:41
звичайна схема вимагання хабара ягодинською митницею нажаль часи змінються а злдію жирують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus