USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через кіоск сквер біля РАЦСу ‒ без меж

31 Жовтня 2012 13:39
Депутати Луцької міськради відтермінували вирішення питання про погодження меж скверу на вулиці Кравчука (за приміщенням РАЦСу).

Під час 33 сесії міськради 31 жовтня обранці луцької громади перенесли розгляд цього питання на наступну сесію.

«Каменем спотикання» у вирішенні питання про межі скверу став торговий кіоск, що розташований біля паркану гімназії №21.

Депутат Анатолій Пархом’юк поцікавився правовим статусом земельної ділянки під цим об’єктом і запропонував, у випадку, якщо підприємець її орендує, включити ділянку у межі скверу.

Обранець громади Рустам Дячук застеріг, що кіоск поступово «розростається» і його варто було б взагалі звідти забрати: «Там вже фундамент з’явився, там територія розширена втричі».

Як пояснив директор підприємства КП «Луцькмістобуд» Андрій Маруняк, земельна ділянка під кіоском не оформлена, а справа про розташування цього кіоску в судах. Посадовець запевняє, що це будівництво ‒ незаконне, бо підприємець належним чином не оформив стосунки з владою щодо користування земельною ділянкою. Водночас Маруняк переконаний, що вносити цю ділянку до меж скверу недоцільно: «Це має бути зелена зона, і додавати ще дві сотки не знаю, чи доцільно, бо там біля паркану школи йде наскрізна доріжка і по ній межа». Таку ж думку висловив директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш.

Зрештою, депутат Василь Гриб запропонував зняти це питання з розгляду до наступної сесії, аби обранці громади поспілкувалися з підприємцем, з’ясували у чому полягає проблема. Його пропозицію колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 31 Жовтня 2012 14:30
Як то забрати кіоск? а школярі пиво де будуть купувати на перервах?
Чеширский Кот Показати IP 31 Жовтня 2012 16:56
Сколько он там уже стоит? Никто и не вспомнит, да за это время его можно было демонтировать уже 150 раз.
33-й Показати IP 31 Жовтня 2012 18:27
Шановні депутати міської ради! Роззуйте очі! Яка територія парку або зелена зона??? Якщо ви не знаєте то цей кіоск обкопали траншеєю і на його місці (та й ще +пару десятків сотих) деякі ваші колеги будують повий житловий будинок! Тепер наші діти замість того щоб пити пиво в парку будуть ховатись з пляшками по під*їздах!
Лучанка Показати IP 1 Листопада 2012 10:40
Це не торговий кіоск , а генделик. І головне біля самісінької школи.
Ворона Показати IP 1 Листопада 2012 23:21
Скільки вже можна говорити про цей генделик! Всі знають і всі роблять вигляд, що вирішують питання. Кому це вигідно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus