USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Через «неслухняного» сусіда тепер на вулиці Зеленій води – «по коліна»

12 Жовтня 2009 13:53
На особистому прийомі у міського голови лучани нарікали на «вічні»проблеми – дороги та дахи. Про це 12 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Зокрема, з мешканкою вулиці Грибоєдова, 3а, сталося, як у відомому прислів’ї: «за моє жито мене ж і бито». Жінка розповіла, що уже тричі зверталася до відповідних служб, проте усе – марно. За її словами, між двома будинками було відсутнє перекриття. Вона сама придбала бляху для спорудження нормальної покрівлі, проте після того, як працівники ЖЕКу №3 «попрацювали» над новим перекриттям, ситуація тільки погіршилася: тепер після дощів у її квартирі не сходять мокрі плями зі стін і стелі.  Богдан Шиба дав розпорядження ЖЕКу перевірити роботу і зробити все як слід.
Дві літні лучанки з вулиці Зеленої скаржилися на сусіда, котрий самостійно підвищив рівень вулиці біля свого будинку, через що уся вода після дощів опиняється у їхніх подвір’ях, і тепер біля їхніх будинків води – «по коліна». Луцький очільник доручив директору департаменту ЖКГ Луцькради Івану Кубіцькому розібратися у ситуації і ліквідувати підтоплення. Додамо, що лучан також турбувала і проблема каналізації на вулиці Зеленій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus