USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через потоптану землю сусід зарізав сусіда

10 Травня 2011 09:47
У селі Куснище Любомльського району місцевий мешканець поплатився життям за те, що потоптав сусідові землю і облаяв його.
64-річний Степан А. побачив, що син сусідки та тепер уже 26-річний Юрій З. орють її город та заходять за межу на його землю. Про це розповіли у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Вони потоптались по його обробленій землі. Побачивши це, чоловік зробив хлопцям зауваження, на що Юрій відповів нецензурною лайкою у бік старого.
Не витримавши тиску перепалки, Степан кинувся до кривдника із ножем, який тримав у руках, готуючи траву для свині. Чоловік наніс удар хлопцеві прямо у серце. Переляканий тим, що накоїв, він пішов до хати.
Потерпілий схопився рукою за рану та побіг до сусідки, у якої орав город. Галина викликала швидку допомогу, та вона виявилася безсилою.
Як розповідає затриманий Степан, про скоєне він шкодує. Каже, що потрібно було не реагувати на образи покійного. У всьому звинувачує сусідку, яка, з його слів, веде розгульний спосіб життя, вживає горілку та інших споює.
У той день Юрій теж у неї пив. І, будучи напідпитку, почав ображати затриманого.
Сусіди та зять відгукуються про підозрюваного добре. Кажуть, що людина хороша. Усе життя жив чесно та людям допомагав. А нещодавно у нього померла дружина, і чоловік залишився один. Самому важко, мовляв, от нерви й не витримали.
Правоохоронці повідомили, що це уже не перший випадок, коли люди скаржилися на нецензурну лайку покійного. Раніше його притягували до адміністративної відповідальності за подібні порушення.
Останнього разу дільничний інспектор міліції склав протокол про порушення Юрієм З. поведінки у громадських місцях. Він нецензурною лайкою ображав продавця у магазині.
Сьогодні Степан А. затриманий, знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Любомльського РВ УМВС України у Волинській області.
Проти чоловіка порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого статтею 115 (Умисне вбивство) КК України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Spaceman Показати IP 10 Травня 2011 13:43
ІМХО, покійний був іще тим бидлом, раз дозволив собі матюки до майже втричі старшої людини. Анітрохи його не шкода, а от старий погарячкував даремно, тепер сяде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus