USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанину заважає сусідська столярка, бо та бруднить повітря і малину

22 Березня 2017 15:26
Мешканець вулиці Теремнівської Василь Зозуля нарікає, що його сусід збудував за 10 метрів від будинку столярний цех, де виготовляє меблі.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 22 березня.

Чоловік розповів, що йому заважає пилюка, запах фарби, які доносяться вітром від столярки сусіда. Чоловік уже два роки пише скарги у різні інстанції, але не може знайти управи на сусіда.

«Він збудував столярний цех за 10 метрів від моєї хати. У мене малина росте, на неї падає та пилюка, а я її споживаю», - скаржиться він.

Натомість начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала повідомив, що сільгоспінспекція перевірила як використовує землю сусід. Відповідно до висновку, сусідська ділянка перебуває у власності, цільове призначення для будівництва житла і господарських будівель. На цій ділянці розташовані житловий будинок і господарські споруди. Зять власниці цієї ділянки використовує ці господарські споруди для власних побутових потреб. Тож інспектори не встановили факту порушення використання земельної ділянки сусідом Василя Зозулі.

Урешті, депутати погодилися: оскільки немає порушень у цільовому використанні земельної ділянки, то й предмету розгляду для комісії немає. Щоправда, вони рекомендують звернутися до екологічної інспекції з проханням перевірити ймовірне забруднення атмосферного повітря через використання столярного цеху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ага Показати IP 22 Березня 2017 15:59
А власник гаража на вулиці Янки Купали, 5 займається ремонтом та фарбуванням автомобілів, мало того що "бізнес" підпільний, а отже податків не платить, так ще й порушує санітарні норми, бо сморід фарби стоїть - непродихнути і навряд чи всі ті маніпуляції, що він робить можна проводити в приватному гаражі, що побудований на газовій трубі (привіт газовим службам Луцька, які нічого "не знають") і в притик до інших будівель на предмет вибухонебезпечності. Але ж всім структурам до всього паралельно, от як щось бабахне тоді тільки починають ворушитись.
УРА Показати IP 22 Березня 2017 16:37
Ура Ура давайте по сусідськи всіх зливати хто хоч якось намагаєтьсЯ вижити в цій країні УРА УРА!!!! Жаба велике ДІЛО!!!!
ропуха до УРА Показати IP 22 Березня 2017 18:03
не треба лізти комусь на голову, то не будуть мати до тебе претензій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus