USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через смерть на фізкультурі Табачник перевірить здоров'я всіх школярів

19 Травня 2010 14:11
Міносвіти пообіцяло первірити фізичний стан усіх школярів через смерть учня на уроці фізкультури та через те, що в останні роки такі випадки почастішали.
Про це заявив глава МОН Дмитро Табачник, інформує ТСН.
За його словами, це пов'язано зі збільшенням нещасних випадків на уроках фізкультури.
Нагадаємо, 14 травня в селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району Одеської області на уроці фізкультури помер 15-річний учень 9-го класу.
"Плануємо провести 100% обстеження школярів перед початком навчального року. Завести медичну картку на кожного школяра і після цього планувати індивідуальні заняття фізкультурою. Тобто, основний контингент школярів безумовно має мати 3-4 заняття як мінімум на тиждень, ті, хто має вади з точку зору здоров'я, мають просто бути звільнені", - сказав із цього приводу міністр.
За словами Табачника, збільшення нещасних випадків на уроках фізкультури має кілька чинників. Зокрема, Кабінетом міністрів у 2008 році було передбачено, що у кожній школі буде лікар, але за відсутності фінансування цього не було зроблено. На такі дії, за підрахунками міністра, потрібно було близько 40 мільйонів гривень, які не були передбачені в бюджеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus