USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через цигарки поляки втратили автівки. ФОТО

13 Серпня 2009 11:01
Намагаючись підзаробити на різниці в цінах на цигарки у Польщі та Україні, два поляка втратили автівки. Про це 13 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
Зокрема спритний 37-річний громадянин Польщі Анджей П.  намагався незаконно вивезти з України 150 пачок цигарок, які заховав під обшивкою підлоги автомобіля та в паливному баку, однак на заваді стали військовослужбовці Луцького прикордонного загону.
 
Як інформує керівник прес-служби Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський, 12 серпня 2009 року, у  міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» прикордонний наряд «Огляд транспортних засобів» спільно з інспектором Ягодинської митниці прийняв рішення про проведення поглибленого огляду легкового автомобіля марки «Вольво»,  за кермом якого перебував громадянин Польщі Анджей П.
 
Під час огляду було виявлено 150 пачок цигарок, які знаходилися  в паливному баку та під обшивкою підлоги салону автомобіля.
 
За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Виявлений товар та автомобіль було вилучено. Таким чином, як показала сума оцінки, аби нелегально вивезти за кордон цигарки вартістю 680 гривень, спритний поляк може втратити автомобіль, який коштує 15 тисяч гривень.
 
Окрім того, вже сьогодні, 13 червня, в аналогічній ситуації опинився ще один громадянин Польщі – 41-річний Яцек К.
 
Під час здійснення прикордонно-митного контролю на виїзд з України у  міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» прикордонним нарядом «Огляд транспортних засобів» спільно з інспектором Ягодинської митниці було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду «Тойоти-Каріни», за кермом якої перебував поляк.
 
Під час проведення огляду перевіряльники виявили 220 пачок цигарок, які знаходилися в панелі приладів та за декоративною обшивкою в передніх дверях зі сторони водія.
 
За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Виявлений товар та автомобіль було вилучено. За оцінкою, вартість цигарок становить  660 гривень, автомобіля – 14400 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus