USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Через втручання прокуратури дитину-інваліда зарахували до садочка. ВІДЕО

20 Лютого 2013 12:20
Прокуратура захистила право дитини-інваліда на дошкільну освіту. До відповідальності притягнули завідуючу садочка.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури в області.

Так, прокуратура Ківерцівського району провела перевірку додержання в районі законодавства про дошкільну освіту та соціальний захист дітей-інвалідів.

Встановили, що керівництво дошкільних навчальних закладів Ківерцівського району неодноразово порушувало права дітей при зарахуванні до груп у садочках.

Так, лише завдяки прокурорському втручанню інваліда дитинства Анну Бакун зарахували до дошкільного навчального закладу №1 у Ківерцях.

Задля усунення виявлених порушень законодавства у Ківерцівську міську раду та Ківерцівську районну адміністрацію внесли подання.
За результатами розгляду документа прокурорського реагування до дисциплінарної відповідальності притягнули 4 посадові особи, зокрема – завідуючу ДНЗ №1 у Ківерцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus