USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Через загибель в’язня порушили кримінальну справу

27 Квітня 2011 17:58
Проти начальника Маневицької колонії, що на Волині, Ігоря Пінчука порушили кримінальну справу.
Про це під час прес-конференції 27 квітня повідомив прокурор області Андрій Гіль, - інформує ЗІК.
Нагадаємо, у колонії від тілесних ушкоджень загинув засуджений Володимир Делевин. Прокуратура підозрює, що правоохоронець причетний до його вбивства.
Гіль розповів, що засуджений за корисливі злочини Делевин відбував покарання у Маневицькій колонії. Потім за зразкову поведінку його перевели на умовно дострокове відбуття покарання, і він залишив місце відбуття покарання.
Згодом, за словами Гіля, він сам звернувся до дільничного інспектора міліції в Одеській області, аби його повернули назад.
21 квітня констатували смерть цього засудженого, розповів прокурор.
На місце виїхав слідчий прокуратури, який перебував при огляді трупа. Як стверджує Гіль, потім за вказівкою керівництва прокуратури області виїхала група працівників прокуратури області, які були присутні при розтині тіла та оглянули місця, де в останні години життя перебував постраждалий. Вони зробили висновок із результатів розтину, що чоловіку були завдані тілесні ушкодження.
«За попередніми даними судмедексперта, смерть наступила від тупої травми живота, ушкодження селезінки та кишківника – від больового шоку, - розповів прокурор області. - У четвер, п’ятницю, суботу, майже до ранку неділі працювала група апарату обласної прокуратури. Було встановлено, що причетні до нанесення тілесних ушкоджень начальник цієї колонії з підлеглими. Стосовно начальника порушено кримінальну справу, він зараз – підозрюваний».
Як зазначив Гіль, поки що йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд, оскільки ще немає остаточного результату досліджень внутрішніх органів потерпілого.
«Зараз проводяться активні слідчі дії щодо інших співучасників, так би мовити, цього злочину», – додав прокурор.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Реаліст Показати IP 27 Квітня 2011 19:19
як кажуть "галімі панти", "показуха". дадуть максимум умовно і все..
песиміст Показати IP 27 Квітня 2011 22:28
Насторожує фраза прокурора про дослідження внутрішніх органів.Мабуть виявлять,що нещасний наївся мухоморів...
NNN Показати IP 17 Травня 2011 05:42
"Условно" для Пинчука??? Это бред!!! Неужели такое возможно? Полный беспредел!!! Хотя от наших "правоохранительных" органов можно всего ожидать...
українець Показати IP 5 Червня 2011 14:57
мабуть суд вирок винесе по справедливості кожному із звинувачених,якщо не буде підкупу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus