USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тюремники, через яких на Волині загинув в’язень, досі - на волі

16 Травня 2016 14:15
Працівники Маневицької виправної колонії, яких підозрюють у звірствах щодо засуджених, розгулюють на свободі. Фігурантам гучного вбивства вже 5 років не можуть обрати міру покарання, - йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, мова йде про резонансну справу 2011-го року. Тоді не лише Волинь, а й усю Україну сколихнуло одразу дві смерті арештантів Маневицької колонії: 55-річного Олександра Мельника та 25-річного Володимира Делевина. Якщо у першому випадку усе списали на хвороби чоловіка, то у другому таки визнали, що загибель спричинили жорстокі катування працівників колонії. На тілі потерпілого зафіксували 65 ушкоджень. Як встановило слідство, до смерті молодого чоловіка була причетна ціла зміна працівників колонії, а це 10 чоловік.

Як дослідило слідство, саме за вказівкою колишнього начальника виховного закладу Ігоря Пінчука відбулася звірська страта 25-річного арештанта. Адже саме так ув’язненого за крадіжку Володимира Делевина покарали за втечу з поселення. На подив журналістів усі обвинувачені, яким інкримінують скоєння особливо тяжкого злочину, прийшли не під конвоєм. Усі вони нині вільно розгулюють містом. Хоча, згідно з рішенням Маневицького районного суду 2012 року, колишньому керівнику колонії призначили 4 роки позбавлення волі, старшому оперуповноваженому – 7 років, решті працівникам – по 3 роки умовного терміну. Однак, як пояснюють в обласній прокуратурі, вирок досі не ступив у законну силу.

Детальніше дивіться у відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вам Показати IP 17 Травня 2016 02:18
Кати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus