USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Чергову пільгову квартиру вручили сім’ї ліквідатора аварії на ЧАЕС

2 Серпня 2018 13:44
Двокімнатну квартиру, що знаходиться за адресою вул. Ковельська, 29, вручили сьогодні, в порядку пільгової черги, Федору Рузаку, багатодітному батькові, ліквідатору аварії на ЧАЕС.

– Сьогодні у міській раді чергова радісна подія – зазначив Григорій Недопад, перший заступник Луцького міського голови. – Приємно, що передача пільгового житла стає для нас доброю традицією, адже минулого місяця ми вже вручили дві квартири громадянам пільгових категорій. Раніше були передані ще кілька квартир. Наша команда продовжує результативну працю в напрямку забезпечення луцьких сімей власним житлом, у відповідності до існуючої черги на отримання житла, яка раніше багато років фактично не просувалася. Приємно, що нам вдалося докорінно змінити цю ситуацію.



– Володимир Федорович перебував у черзі на отримання житла із 1997 року і сьогодні його довгоочікувана мрія здійснилася, – каже радник міського голови Ігор Поліщук. – Дякуємо Володимиру Федорович за його подвиг у боротьбі з аварією на ЧАЕС.

У родині Федора Рузака – дев’ятеро осіб, з них семеро дітей. Чоловік перебуває на квартирному обліку в позачерговій черзі, проживав у двокімнатній неприватизованій квартирі з дочками.



Федір Рузак, голова добровільного товариства «Спілка Чорнобиль», не стримував щасливих емоцій. Його прийшли підтримати друзі та члени громадських організацій, розділивши щасливі миті передачі омріяного житла і вручення ключів від квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 3 Серпня 2018 09:56
от би тих всіх чиновників і журналістів, що поряд та на будову, то ще б кілька квартир було
—— Показати IP 4 Серпня 2018 08:50
Жив в двокімнатній квартирі, а тепер буде жити в ДВОКІМНАТНІЙ ))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus