USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чеські волонтери допомогли українським бійцям

30 Березня 2015 23:00
Чеські волонтери з громадської ініціативи «Празький майдан» Prague Maidan BLOG передали українським бійцям гуманітарну допомогу. Про це на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР повідомили місцеві волонтери.

Так, серед отриманого – комбінезони (які не горять) для наших танкістів і артилеристів, 1000 мішків для піску (для укріплення блокпостів та бліндажів), спальні мішки, надувні матраци, балаклави, машинки для стрижки, батарейки, медикаменти, пухові «підзадники», чай, кава, солодощі, засоби гігієни тощо.

Волонтери звітують, що вже встигли розпакувати частину речей і передати їх на схід. Йдеться про 2 комбези та 2 повні чеські рюкзаки, які віддали бійцям-контрактникам з 14 бригади Юрі З. та Сергію К. – вони вирушили сьогодні в АТО.

Також 2 комбези та 4 «підзадника» поїдуть вже завтра до танкістів 93 механізованої бригади (передачу машиною повезе луцький волонтер Сергій Добролюбов).

Свою частину допомоги отримає і Микола Ш., який воює на одному із блок-постів поблизу Волновахи.

Волонтери повідомляють, що наразі розподіляють решту вантажу поміж бійцями 14 бригади. Згодом обіцяють фотозвіт.

А поки дякують своїм чеським партнерам за неймовірну підтримку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus