USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Катастрофа у Колумбії. 4 пасажирів, яких вважали мертвими, не сіли в літак

30 Листопада 2016 09:15
Влада Колумбії скоротила список загиблих внаслідок катастрофи літака BAE Avro, що зазнав аварії неподалік від аеропорту міста Медельїн на північному заході Колумбії.

Виявилося, що четверо пасажирів, яких раніше вважали мертвими, не полетіли цим рейсом і вижили. Таким чином, загальна кількість людей, які перебували на борту літака, склала 77 людей. Шістьом вдалося вижити, решта 71 загинули, - інформує 5 канал.

В ході рятувально-пошукової операції були вже знайдені тіла всіх загиблих. Також були виявлені бортові самописці. В управлінні цивільної авіації Колумбії повідомили, що обидві "чорні скриньки" перебувають в гарному стані.

На борту лайнера, що виконував чартерний рейс з Сан-Паулу, перебували футболісти бразильського клубу "Шапекоенсе", а також 21 бразильський журналіст. Вони прямували на фінал кубка Південної Америки, де бразильці повинні були зіграти з місцевим клубом "Атлетіко Насьональ".

Згідно офіційного повідомлення з аеропорту, екіпаж повідомляв про проблеми з двигуном. ЗМІ також пишуть, що пілоти повідомляли про низький рівень палива і хотіли здійснити екстрену посадку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
W17 Показати IP 30 Листопада 2016 10:08
Ці четверо пасажирів що не полетіли всерівно приречені - фільм "Пункт призначення" надіюсь бачили ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus