USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Четверо українців загинули та троє травмовані: у МЗС повідомили подробиці моторошної ДТП в Австрії

13 Серпня 2023 14:26
Унаслідок ДТП на північному сході Австрії загинули четверо громадян України, усі члени однієї родини – дідусь з бабусею та немовля віком 7 місяців і трирічна дитина.

Про це Укрінформу повідомила консул посольства України в Австрії Мирослава Зінкевич.

«Можу підтвердити, що у ДТП загинули четверо громадян України, це двоє дорослих та двоє дітей віком 7 місяців та три роки», – сказала вона.

За словами консула, в мікроавтобусі загалом було сім людей, усі члени однієї родини. Загинули в аварії дідусь та бабуся та двоє їх маленьких онуків. Батько з дружиною та ще одна дитина отримали легші травми. Зараз вони перебувають у лікарні, їм надається необхідна психологічна допомога.

Як повідомили у пресслужбі МЗС України, водій та інші двоє пасажирів – всі теж українці – були доставлені до лікарні. Зараз вони перебувають під наглядом лікарів. Усі учасники аварії мали дозволи на проживання в Польщі.

Українське посольство взаємодіє із австрійськими правоохоронцями в контексті розслідування ДТП, а також підтримує зв‘язок із лікарями.

За повідомленнями австрійських ЗМІ, жахлива ДТП сталася у суботу на автобані A5 поблизу населеного пункту Гавайншталь, що у федеральній землі Нижня Австрія. Мікроавтобус з сімома пасажирами понесло вправо, він пробив перила мосту та, перекинувшись, впав на іншу дорогу внизу. Зазначалося, що водій, який вижив після аварії, стверджував, що він на секунду заснув.

В мікроавтобусі з польськими номерними знаками перебувала українська родина, яка мала посвідку на проживання в Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus