USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Четверо волинян потрапили до збірної команди України з бойового джиу-джитсу

29 Березня 2021 12:51
26-28 березня у Києві проходив відбірковий чемпіонат України з комбат джиу-джитсу, в якому вперше за всю історію взяла участь команда Волинської області. До складу збірної увійшли спортсмени луцьких клубів «Самбіст» та «PRIDE».

Правила змагань передбачають максимальне наближення до ведення поєдинку в реальних умовах. Сутички проходять у двох розділах: клоуз-контакт (боротьба) та фул-контакт (дозволений весь арсенал ударної техніки).

Всього Волинь представляло восьмеро бійців та одна юна бійчиня - вихованка клубу бойових мистецтв «PRIDE» Ковирнова Поліна.

За підсумками запеклих протистоянь четверо волинян потрапили до збірної команди України з бойового (комбат) джиу-джитсу:

• Ковирнова Поліна - 1 місце (12-13 років, до 40 кг) - ВРКБМ «PRIDE»

Сломінський Ілля - 2 місце (14-15 років, до 60 кг) - ВРКБМ «PRIDE»

Безух Артур - 2 місце (16-17 років, понад 80 кг) - СК «Самбіст»

Мартинюк Дмитро - 2 місце (18-35 років, до 77 кг) - СК «Самбіст»

Саме керівник та головний тренер СК «Самбіст» Дмитро Мартинюк очолить новостворену Волинську обласну федерацію комбат джиу-джитсу. Про це було домовлено з керівником національної федерації Владиславом Шипінським, під час наради з обласними представниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus