USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чого чекати українцям від 2014-го року. ПРОГНОЗ

1 Січня 2014 18:01
Останній місяць для України став бурхливим, насиченим на події – справжнім випробуванням. Євромайдан, протести, побиття, боротьба українців за власні права, перетурбації у владі, нові виклики для опозиції. У новому році астрологи та екстрасенси прогнозують більш спокійний час – не без боротьби, проте без революцій та бунтів, а також обіцяють відносну економічну стабільність у країні упродовж усього року, - повідомляє ТСН.
Згортання Майдану, відставка уряду та фінансова стабільність
Кабмін у 2014 році скаже "до побачення"
Для України 2014 рік буде "майже спокійним", за винятком перших місяців року, вважає учасник кастингу проекту телеканалу СТБ "Битва екстрасенсів" (9 сезон), екстрасенс Назар Лебяк, який передбачає майбутнє за картами Таро.
"Єдине, що пов'язане з нестабільністю в країні, стосуватиметься загострення криміногенної обстановки в західних, центральних та східних регіонах країни. А взагалі, рік повинен бути мирним, без стихійних лих, катастроф та бунтів", – зазначив Лебяк.
Водночас нумеролог Людмила Савіна зазначила, що 2014 рік буде непростим для українців у багатьох аспектах. За прогнозом нумеролога, у новому році варто очікувати агресії в країні, а загалом 2014-й та 2015-й стануть складними для громадян та країни, і їй доведеться показати, що вона може. А, крім того, Савіна категорично не радить у 2015 році проводити вибори, оскільки, за її словами, кожен рік перед високосним є "роком псевдорішень".
За прогнозом директора Українського астрологічного інституту Павла Глоби Ігоря Нікішина, новий рік буде пов'язаний із перетвореннями та реформами, і стане роком боротьби за справедливість. Також рік може бути пов'язаний із великими викриттями та скандалами.
Нинішній Євромайдан та масові протести були спрогнозовані Нікишиним ще минулого року, і тоді він говорив, що загалом 2013-й буде доволі спокійним, а от у другій половині листопада розгорнеться велика політична криза, яка згодом призведе до відставки уряду.
На думку астролога, піковою точкою Майдану було 30 листопада, коли був сплеск агресії та спроб силового вирішення проблеми. Найближчим же часом нічого подібного не повинно статися, запевнив експерт.
"Майдан спокійно розійдеться або просто зійде нанівець. Але у 2014-му "майдани" можуть повторюватися. Характеристика наступного року пов'язана з народними бунтами, тобто люди почнуть більш активно виступати, боротися за свої права, змушувати владу дослухатися до себе. Проте революцій і силового протистояння не буде", – додав Ігор Нікішин.
Також астролог вважає, що не варто очікувати повалення влади силою, імпічменту президента або дострокового складання ним повноважень – Янукович збереже їх до 2015 року.
А от для уряду – менш втішний прогноз. Так, Нікішин зазначив, що це буде останній рік для уряду на чолі з Миколою Азаровим. Тобто ймовірно, що наступного року на прем'єра чекає відставка. Швидше за все, це станеться або на початку березня, або в жовтні.
Крім того, астролог зазначив, що на Україні відіб'ється світова криза, проте "у нашої країни передумов для знецінення національної валюти та фінансового краху немає". "У цьому сенсі я налаштований оптимістично: в наступному році Україна економічно вистоїть", – підсумував астролог.
Натомість його колега Влад Росс зазначив, що революції були характерні для року, що минає, – Року Змії, а не для наступного – Року Коня.
Євромайдан зійде нанівець
"У Рік Змії зазвичай усувають усіх правителів, які припустилися помилок. У 2001-му ледь не усунули нашого екс-президента Кучму, зараз на межі – Янукович. Для 2014-го вже не будуть характерні такі тенденції. Рік Коня починається 31 січня. І якщо Майдан нічого не вирішить до 1 лютого, то, швидше за все, він мало що взагалі тоді вирішить. Хоча, думаю, що Майдан буде тривалим", – наголосив Росс.

За словами астролога, у 2014-му не буде великих хвилювань – вони вже сталися. Проте припускає, що можуть бути масові перевибори, наприклад, восени може переобиратися парламент. Загалом, багато що може змінюватися у владі, але спокійним шляхом, додав він.
Та й в економіці Влад Росс не прогнозує проблем. На його думку, в фінансовому плані 2014-ий буде стабільнішим та успішнішим, хіба що – з меншим урожаєм, ніж у 2013-му, через брак дощів. Зокрема, астролог зазначив, що для України в економічному плані найбільш небезпечним був 2012-ий рік, а наступний рік "буде набагато кращим, ніж попередні п'ять".
Погоджується з Россом і Олена Калантарова, президент Академії професійної астрології.
"В лютому-березні мають проявитись результати грудневого Майдану", - розповіла вона. – Влада буде намагатися прийти до компромісу з людьми, тим самим зміцнюючи свої позиції та отримуючи шанс спростувати свою негативну репутацію".
Проте, за прогнозом Калантарової, напруга зросте у травні-червні - тоді можливий новий виток протистояння влада-суспільство та з'явиться реальна загроза імпічменту.
Астролог попереджає, що у серпні-вересні можлива небезпека здачі національних інтересів в обмін на зовнішнє втручання і врегулювання внутрішньої кризи влади.
"У 2014 році в цілому владі доведеться ретельно потрудитися , щоб стримувати народне невдоволення і пропонувати ефективні конструктивні рішення виходу з політичної кризи", - резюмувала вона.
Черговий рік балансування між Росією та Євросоюзом
Схоже, що у новому році Україні доведеться продовжувати балансувати у своїй зовнішній політиці між Росією та Європою. Зокрема, як показали екстрасенсу Назару Лебяку аркани карт Таро, Росія і надалі втручатиметься в політичне й економічне життя країни, та при цьому він не бачить суттєвого зближення України та Євросоюзу.
У 2014-ому році Україні пророкують зближення з Росією
"Щодо остаточного визначення вектору можу сказати, що врешті-решт із вірогідністю 75% буде обраний ЄС. Проте у випадку, якщо Янукович залишиться президентом, Росія відверто чи приховано намагатиметься втягнути Україну до Митного союзу", – вважає Назар Лебяк.
Спираючись на отриману від карт інформацію, екстрасенс прогнозує, що влада й опозиція йтимуть на компроміси, а євромайдани мають завершитися до лютого. А от економічну ситуацію в Україні у 2014 році Лебяк охарактеризував коротко – "буде криза та застій".
Астролог Ігор Нікішин переконаний, що у зовнішній політиці Україна "зберігатиме статус-кво", збережеться нинішній стан речей. За гороскопом, країна не вступить у жодні союзи наступного року. Проте триватимуть дискусії щодо вектору зовнішньої політики.
"Ще раніше я говорив, що буде, перш за все, союз із Росією. Впевнений, що це станеться не раніше середини 2015 року", – додав Нікішин.
На відміну від свого колеги, астролог Влад Росс переконаний, що Україна у 2014-му визначиться із вектором зовнішньої політики – і буде все-таки союз з Європою, але вже після 2015 року.
"За цього президента буде рух тільки в бік Москви. Янукович припустився великої помилки, яку йому ніхто не пробачить, і тепер він – кривенька качечка. Навіть у того ж Арбузова більше шансів перемогти на президентських виборах, аніж у Януковича", – наголосив астролог.
У 2014-ому році Україна точно не приєднається до жодних союзів, переконаний Росс, – "всі можуть трохи перепочити".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus