USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Євромайдан збирається до Януковича додому

6 Грудня 2013 07:14
Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк запропонував присутнім на Євромайдані в Києві провести акцію протесту під резиденцією Віктора
Януковича в Межигір'ї. Євромайдан жваво відгукнувся на цю ідею, - передає Українська правда.
Виступаючи на Майдані Незалежності, Яценюк заявив, що протестувальники будуть чинити тиск на владу за допомогою пікетів, мітингів, блокування
адміністративних будівель.
"А ще непогано було б ініціювати акцію під Межигір'ям", - сказав він і звернувся до учасників мітингу з питанням: "Добре було б?". Почувши схвальні крики, Яценюк повідомив: "Прийнято".
Крім того, 8 грудня о 12:00 опозиція скликає на Майдані Незалежності Народне віче. Серед вимог - покарання винних у побитті мирних громадян 30 листопада та 1 грудня, кримінальна справу проти міністра внутрішніх справ Захарченка, відставка уряду Азарова і дострокові парламентські і президентські вибори, звільнення політичних ув'язнених.

У той же час 9 грудня опозиція має намір йти до апеляційного суду Києва з вимогою відпустити затриманих під час розгону мітингу на Майдані Незалежності та сутичок на Банковій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
яценюку Показати IP 6 Грудня 2013 08:25
Тебе, дурнуватого кролика, пошлемо першим.
Тартак Показати IP 6 Грудня 2013 14:46
Крім кроликів на майдані є щеЗАЙЦі ,які надеруть вуха всім байдужим на Волині ,які хотять і рибку їсти і ще дещо.,яким всерівно ,що відбувається на Майдані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus