USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Що вимагають луцькі мітингувальники. ВІДЕООПИТУВАННЯ

2 Грудня 2013 16:30
Усі повинні об’єднатися заради світлого майбутнього, а це - європейський рівень життя, достойні зарплати, - кажуть учасники майдану.

Серед тих, хто висловлює протест, побільшало людей, які приходять сюди сім’ями.

Так, учасники луцького Євромайдану хочуть, щоб влада дослухалася до народу і пішла у відставку, аби кожен зі свідомих долучився до мирного протесту.

Другокурсник ЛНТУ Андрій розповів, що вже не перший день мітингує. Стоїть тут за свої права, хоче бачити економічний розвиток України у співпраці з Європейським Союзом.

Яку ідею відстоюють мітингувальники, вони розповіли Волинським Новинам. До вашої уваги - відеоопитування, що вимагають луцькі мітингувальники.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Студент Показати IP 2 Грудня 2013 17:12
А які права студента Андрія з 2-го курсу порушуються? Студенти мають можливість зі студентськими візами їздити в Євросоюз, будь ласка, вільно, є преференції студентам. А економічний розвиток? Вчися, студенте, йди працюй, піднімай економіку? А стояти на майдані, прогулюючи пари, діло не хитре.
Студентка Показати IP 2 Грудня 2013 20:07
Агов, люди!!! Дайте здати сесію!!!
Доцент Показати IP 2 Грудня 2013 22:12
Стійте, стійте. Прийде пора здавати сесію- тоді посміюсь разом з Вами
123 Показати IP 2 Грудня 2013 23:11
а на мою думку молодь-пушечное мясо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Іван Показати IP 3 Грудня 2013 01:33
Гідно працюйте - будете гідно жити. Дивіться на речі реально. Дибілів з беркута треба покарати зараз, усіх інших - на виборах. Яник не подарок, але коней на переправі не міняють. Усьому свій час. Влаштовувати зміну влади і допускати повязаний з цим хаос не можна. Україна і так в гавні. Це тільки на руку Росії. В таких умовах за ціну на газ і інші речі з ними важче буде домовлятися. Припускаю, що у значній мірі ситуація в нашій державі спровокована російськими спецслужбами. Слід віддати їм належне, свою роботу вони роблять добре.
Богдан Показати IP 3 Грудня 2013 07:27
Сучасна молодь,за рідким виключенням,не хоче і не читає книг,може зхопити лише самі примітивні ідеї,великі книжкові тексти сприйнятине може,мають поверхневе мислення,Вони звикли до розваг,ігор і не звичні до навчання та праці.Цінності,щопропагандує сучасне телебачення-це споживання,халява.,гроші у великій кількості без праці та будь яких зусиль.Підросло поколіня=Дай!=Все,що складніше примітивної СМС-вище їх розуміння.Інтернет ліпить з них племя дурнів.Такою молоддю легко,управляти,зомбувати,що і роблять фінансовані та організовані=революціонери=Вони не сприймають ніяких аргументів,не хочуть і не можуть вникати в суть справи Вони ЛИШЕ МОЖуть бездумно кричати РЕ-ВО-ЛЮ-ЦІЯ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!Вонине здатні зрозуміти ,що європа хоче за рахунок УКРАЇНИ вирішити свої геополітичні та економічні проблеми,що рівень безробіття в цілій низці європейських держав просто зашкалює і сягає40-60%,що Асоціація не передбачає шенгенських віз і т.п.Увідповідь чуємо-Банду геть!, а в цей час справжніорганізатори та вдохновителі безладдя та хаосу набивають валютою власні кишені,мріють звалити Україну у дефолт,післячого за безцінь зкупити її землі,надра,стратегічні підприємства.
всі перевибори до вс Показати IP 3 Грудня 2013 09:01
мажоритарна система виборів без представників хоч однієї партії. кримінальне покарання за фальсифікації і за підкуп виборців. проведення реформи місцеого самоврядування. через місцеві громади. провести кандидатів у депутати. створити конституційну асамблею.
Андрійкові Показати IP 3 Грудня 2013 09:01
Стій хлопчику, вистоюй товстим дядям з портфеликами теплі крісла - а коли прийде час шукати роботу, будеш платити їм гроші за те, що взяли тебе якимсь клерком. Але спершу вилікуєш набутий на майдані простатит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus