USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чоловік з шаблею, грабіжник, свічка, яка запалила балкон: доба луцьких патрульних

25 Листопада 2017 20:23
У ніч з 24 на 25 листопада полісмени опрацювали 40 викликів від громадян, сьогодні ж, 25 листопада, - 60 викликів.

Якими подіями була насичена доба, що минає, - в короткому огляді Патрульної поліції Луцька.

Отже, в ніч на 25 листопада патрульні тричі виявляли підозрілих осіб з речовинами, схожими на наркотичні, за адресами: проспекти Дружби народів та Грушевського і вулиця Бенделіані. В усіх трьох молодиків виявляли згортки з речовинами або рослинного походження, або порошкоподібні. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Також минулої ночі виявили автомобіль, про викрадення якого повідомив заявник. Всередині ВАЗа перебувало 2 осіб з ознаками алкосп’яніння. Деталі події з’ясовували слідчі. Подія трапилась на вулиці Шота Руставелі.

А на проспекті Дружби народів тим часом невідомий чоловік вирвав у жінки сумочку, нанісши удар в обличчя. По орієнтуванню схожу за описом особу затримали, причетність до події встановлював слідчий.

Крім того, полісмени допомагали медикам доставляти до психлікарні хвору. 25-річну дівчина має ознаки психічних розладів і вже не вперше лікується у медзакладі.

Сьогодні ж удень, на вулиці Гордіюк, біля ринку, затримали чоловіка, який розмахував шаблею. Люди стверджували, що він поводився неадекватно та лякав їх своєю поведінкою. 42-річний громадянин пояснив, що відганяв собак, розмахуючи шаблею. Для детальнішого з'ясування обставин викликали слідчого.

Згодом патрульні прибули на виклик в парк на 40-у кварталі, де стало зле 13-річній дівчині. З’ясували, що вона перебрала алкоголю, тож реакція молодого організму була відповідною. Дівчина розповіла, що спиртне їй і товаришам купив на їхнє прохання «старший чоловік». На місце викликали маму дитини і з обома провели профілактичну бесіду.

Далі отримали виклик про пошкодження майна. 80-річна жінка подряпала бруківкою капот автомобіля та пояснила, що зробила це, «аби водії там не паркувались». Власниця транспортного засобу попросила провести з пенсіонеркою профілактичну бесіду, а заяву писати відмовилась, тож – розійшлись мирно.

Близько 17 години на вулиці Шота Руставелі загорівся балкон в іншої пенсіонерки. Жінка поставила там свічку, сама ж вийшла в іншу кімнату. На щастя, сусіди допомогли загасити вогонь, громадянка не постраждала і більше допомоги не потребувала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бритва оккама Показати IP 25 Листопада 2017 20:33
гепезе денджа
Психушка Показати IP 26 Листопада 2017 08:42
Хворий народ без мізків + алкоголь+ наркота = проблеми мають на свою голову і родини= бардак і ДТП і смерті на дорогах і в будинках дурдом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus