USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік «підрізав» дружину, тещу і себе

18 Квітня 2012 18:13
Різаниною і лікарняними ліжками завершилося святкування Великодня для однієї із сімей Волині. Чоловік, приревнувавши дружину, кинувся на неї із ножем, після чого порізав і тещу. Врешті-решт всадив ножа в шию і собі.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
48-річний Микола проживає у шлюбі з 37-річною дружиною – Мариною. Останнім часом між членами подружжя почастішали сварки. Як правило, через ревнощі. Микола, який старший за свою дружину на одинадцять років, почав ревнувати жінку до молодших «конкурентів». Однак до правоохоронців Марина з цього приводу ніколи не зверталася.
На другий день Великодня чоловік випив, дружина також була на підпитку. Між подружжям на ґрунті ревнощів вкотре виникла сварка, однак цього разу алкоголь зіграв роль каталізатора.
Коли сварка досягла апогею, чоловік схопив ніж і декілька разів вдарив ним дружину. Побачивши це, на допомогу їй прибігла мати, яка намагалася захистити свою доньку. Микола був уже настільки розлючений, що «на горіхи» перепало і тещі: чоловік кілька разів тим самим ножем вдарив тещу.
Після цього 63-річна жінка, вся в крові, вибігла гукати на допомогу сусідів. Ті, в свою чергу, викликали медиків і правоохоронців. Микола ж, який усе ще не міг стримати гнів, всадив ножа і собі в шию.
Внаслідок конфлікту всі троє потрапили до лікарні.
Наразі матеріали знаходяться на розгляді у слідчому відділі Ковельського МВ УМВС України у Волинській області. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus