USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чоловік вийшов із вбиральні з 12 тисячами гривень

4 Жовтня 2012 13:58
12 тисяч гривень виніс зловмисник з будинку волинських пенсіонерів.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

До ківерцівського райвідділку надійшла заява від 75-річної мешканки одного із сіл району. Жінка поскаржилась на те, що її пограбували на 12 тисяч гривень.

У день скоєння злочину до будинку потерпілої та її чоловіка прийшов невідомий, який повідомив господарям, що хоче поспілкуватись із їхнім сином.

Зловмисник «нагадав» хлопцеві про те, що нібито кілька років тому допоміг зробити йому паспорта. Однак, молодик дав зрозуміти гостю, що нічого подібного не пам’ятає. Дійшовши консенсусу, гість пішов до виходу. А потім попросив показати де у господарів вбиральня. Доки чоловіка чекали, він тим часом проникнув у будинок, викрав гроші і втік.

Провівши оперативно-пошукові заходи, правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився, 37-річний мешканець Маневицького району. Наразі міліціонери шукають правопорушника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus