USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чоловіка, якого вивозили в ліс, не влаштувала …ціна на моркву

30 Грудня 2010 16:59
Заготовляючи у Велимчі Ратнівського району сільськогосподарську продукцію, група черкащан, попередньо змовившись, викрала одного з місцевих юнаків, який протестував проти запропонованих низьких цін на моркву. Вони завезли його за сорок кілометрів у ліс, роздягнули догола, прив'язали до дерева і зникли

Про це 30 грудня написала «Волинь нова» .
Нагадаємо, на минулих вихідних житель села Велимче Ратнівського району Сергій Сич пошкодив шину на автомобілі «Мерседес» «гостям» з Черкаської області. Ті заготовляли сільськогосподарську продукцію у населення у Велимчі. За те, що Сич пошкодив шину, «гості» вирішили покарати кривдника. Вони примусово посадили його у свій автомобіль і вивезли його у лісосмугу за 40 кілометрів від Ратно.
Покупців у Велимчі щороку вистачає. І кожен хоче закупити картоплю чи моркву за якомога нижчими цінами. Селяни ж намагаються не продешевити. Іноді навіть виникають на цьому грунті непорозуміння та конфлікти. Однак цей випадок є безпрецедентним.

Коли не вдалось домовитись про «нормальну» ціну на моркву, конфлікт дійшов, так би мовити, до крайньої точки кипіння. Двадцятиоднорічний Сергій Сич, обурюючись і протестуючи, порізав ножем одне з коліс буса.

Така «гостинність» явно не сподобалась покупцям. І вони вирішили провчити хлопця. Силоміць затягнули його в бус і повезли. І аж у лісі біля села Конище зупинились.

Надворі було темно. Сергія вивели з буса на засніжену і мерзлу землю. Роздягнули догола. Потім прив'язали до дерева: поперек - його ж штанами, шию - сорочкою. Руки чомусь залишили вільними. Можливо, тому, що більше нічим було зв'язувати.

Звичайно ж, хлопець чинив опір. Напевне, саме тоді хтось із зловмисників вдарив його ножем у ногу. Коли хлопець прийшов до тями, то відразу ж почав відв'язувати себе від дерева, аби не замерзнути в лісі, адже мороз все дужчав і дужчав.

Йому порівняно швидко вдалось звільнитися з полону. Але біда була ще й у тому, що він не знав, де знаходиться. Отож, залишаючи за собою сліди крові, йшов навмання.

І раптом у лісі побачив якесь світло. Це був Ратнівський асфальтовий завод.

Шукаючи порятунку, Сергій побіг на світло. Йому пощастило. На місці був сторож заводу, який, побачивши у зимовому темному лісі пораненого чоловіка, не на жарт перелякався. Саме він терміново викликав сюди «швидку» та працівників міліції.

Слідчий райвідділу УМВС України в області капітан міліції Василь Михальчук розповів, що за фактом злочину порушено кримінальну справу за ст. 146 ч. 2 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб із заподіянням їй фізичних страждань, небезпечних для життя чи здоров'я - авт.) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п'яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мирек Показати IP 30 Грудня 2010 17:30
после убийства одного из членов волынського клондайку начальника мрев ето круто.сразу нашли.а так бы думали что ето сделал кум должный деньги
Fantom Показати IP 31 Грудня 2010 10:05
ти в якому класі вчишся ? Бо щось твій коментар занадто "розумний"
от Показати IP 31 Грудня 2010 12:27
борони Боже від таких гостей-заготівельників .Люди натрудилися вирощуючи ту морквину .а воно мало не скалічило хлопця. Нелюди і бикота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus