USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чоловіків, які були у лікарні на Волині з підозрою на коронавірус, відпустили додому

19 Березня 2020 19:35
П'ятеро чоловіків із Закарпаття, які перебували в інфекційному відділенні Любешівської центральної районної лікарні із підозрою на коронавірус, поїхали додому.

Про це повідомила директор КНП «Любешівська ЦРЛ» Богдана Іваніва, йдеться на сайті Любешівської ОТГ.

Нагадаємо, у ніч на 19 березня на перетині кордону Білорусь-Україна прикордонники затримали п’ять чоловіків, оскільки в одного із них була температура більше 38 градусів. Наступного дня чоловіки намагалися втекти із лікарні.

Враховуючи лікарське спостереження, а також задовільний стан чоловіків та відсутність підвищеної температури тіла, лікарі закладу прийняли рішення про недоцільність подальшого перебування зазначених осіб у інфекційному відділенні Любешівської лікарні.

Окрім того, з жителями Закарпаття була проведена роз'яснювальна робота епідеміологічного плану.

Разом з тим, взято згоду про те, що чоловіки усвідомлюють необхідність дотримання протиепідеміологічних заходів та режиму самоізоляції впродовж руху до місця призначення, а також їх проінформували про необхідність невідкладно звернутися до лікувального закладу за місцем проживання.

Супровід зазначених осіб забезпечувала поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Україна Показати IP 19 Березня 2020 19:50
Вся Україна у одній новині ;)
Unknown Показати IP 20 Березня 2020 09:48
Штрафи їм випишіть. По тому новому закону, паро тисяч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus