USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Чоловікові, який підпалив себе в центрі Луцька, пересадили шкіру

9 Червня 2018 15:00
Чоловіку, який 13 травня підпалив себе на Театральному майдані під час святкових заходів, пересадили шкіру. Зі слів медиків, операція пройшла успішно.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Лікар-комбустіолог обласного опікового центру Олег Мазепа, який оперував пацієнта, розповів, що шкірою з не уражених ділянок тіла йому закрили рани від опіків. Зараз стан пацієнта стабільний. Зі слів медиків, його провідує дружина.

«Операція пройшла успішно. Пересаджена шкіра, шкіра практично уся пригоюється. Хворий перебуває на стадії одужання», – повідомив лікар.

Нагадаємо, 13 травня, на Театральному майдані у Луцьку чоловік вилив на себе легкозаймисту рідину з пляшки та підпалив запальничкою. Чоловік потрапив до реанімації у важкому стані. 21 травня йому зробили першу операцію, після чого він уже міг самостійно ходити. Пілся цього запланували пластичну операцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Червня 2018 16:36
Цікава виходить історія,не раз читаєш нормальна людина просить допомогти зібрати кошти на операцію,бо не хочуть оперувати,буває вмирають,а тут сам себе підпалив і за які кошти лікують,ще й як афішують,виходить про психічно хворого в новинах пишуть,а про нормального і не згадують...зірка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus