USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чоловіки у волинській маршрутці: «прицільне» фото дівчини, яка воювала

5 Квітня 2017 17:38
Прицільне, як постріл, фото зробила дівчина з Нововолинська, яка повернулася з війни.

Світлину опублікувало видання «Радар».

«Сцена банальна, ми всі до такого звикли: жінка чи дівчина з торбами/пакетами заходить у маршрутку і стоїть. Стоїть довго й нудно. аж до своєї зупинки. Бо сильна стать «возсідає» на кріслах, як на тронах, і впритул не бачить тієї жінки, нерідко ще й із дітьми», - зазначає видання.

Авторка фото - дівчина з Нововолинська, яка повернулася з війни.



«Рятувала там поранених. Відпахала весь термін. Прийшла на дембель. Змінила камуфляж на джинси-сукні. Роздивилась навколо. Постояла в маршрутках, де сидять здорові лоби – вони не воювали, їм плювати на те АТО. Послухала наші розмови ні про що. І вирішила повернутися назад. Бо там чесніше, простіше», - пише «Радар».

Авторка фото попросила не зазначати під фото її ім’я. Розповіла:

– Сьогодні їхала в маршрутці і спостерігала таку картину: на зупинці зайшла дівчина з сумками в руках і стала біля двох «мужчин», які сиділи. Ці «інтелігенти» мало того, що не поступились місцем, то ще й стали голови відвертати. Було настільки гидко на це дивитися… Хоча не таке це вже й важливе, але накипіло. Чесно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 56
Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 17:41
так і старшим не дуже-то спішать уступати місце. в місцевих мухос"анськах цьому не вчать ні батьки, ні школа
гінеколог Показати IP 5 Квітня 2017 17:45
Мужчин мало. Є люди, які просто носять залиті пивом животи, на які не стикають ніякі ремені, з*сцяні смердючі труси, в 30-35 років до потилиці лисину і явно виражену форму аденоми простати з усіма її наслідками.
аваівавіва до гінеколог Показати IP 5 Квітня 2017 18:30
коментар було видалено
я до гінеколог Показати IP 5 Квітня 2017 18:52
Їхав вчора коршівецькою маршруткою,зайшов з старими бабцями,а з переду сиділи дві сцикухи,років 18,накрашені,гарні і даже не поворохнулись,так цілу дорогу над ними простояли ті 60-75 річні бабці,а "дівчатка" навушники в вуха і сиділи..так що не тільки мужикі,є би*ло і серед дівчат жінок!
аяяй до я Показати IP 6 Квітня 2017 09:15
мають,ой мають наші бабці здоровля на базарі торгувати,в маршрутці по пільгах їздити ,так що можуть й постояти...
Володимир до я Показати IP 6 Квітня 2017 10:45
А чого жалітися ? Треба було підняти золоту молодь і все..
ахах до Володимир Показати IP 6 Квітня 2017 13:39
підтримую! ми тільки жаліємось, а як втика комусь дати то всі мовчать! Треба було гаркнути "дівчата , встали бігом!" і вони б наступний раз не сідали зовсім. В Франції чи Німеччині якби жінці поступились місцем то вона б Вас ще побила :)))
Я до я Показати IP 6 Квітня 2017 11:04
а мужиків в маршрутці тій не було зовсім?що це за "сцикухи", не сцикухи, а молоді дівчата, і чому це саме дівчата мали місцем поступатись, чого ні один лоб чоловічої статі не встав і не запропонував тим бабцям сісти?
я до Я Показати IP 6 Квітня 2017 23:59
Віриш,не було,а ти часом не та ..?
Я до я Показати IP 7 Квітня 2017 10:16
не та, за те ти те ще бидло і хамло
Фигвам до гінеколог Показати IP 5 Квітня 2017 18:59
"Мужчин мало" - гинекологам виднее, конечно...))))
АС до гінеколог Показати IP 5 Квітня 2017 22:46
Мда що є то є... Я худий, крепкий, місце уступю будь де,вічливий, потенція зашкаює, авто є,гроші теж є все добре от в маршрутках не катаюсь,а в дівчини "вєтнамський синдром" це нормально хто порох нюхав
cаня Показати IP 5 Квітня 2017 17:52
особливо це видно у рожищенських маршрутках. Там одне бидло їздить чоловічої статі. Одним словом - худоба!!!
користувач Показати IP 5 Квітня 2017 18:06
Мені 27 років, на вигляд здоровий, але хворію на артрозз дифррмацією стоп. Часто їду з роботи, ноги просто дико печуть і болять, стояти дуже важко, але зовні по мені не видно, що маю хворі ноги. Звільниться місце - сяду. Бабусі звільнити місце - то святе. Але зайдуть дівчата, минуть над тобою і пильно дивляться. І тут починається - люди починають обговорювати, засуджувати. Раніше мусив встати, а тепер принципово не встаю. Вважаю, що молодій дівчині після пар, на яких вона сиділа, можна і постояти. Тим більше, що бабусям ці дівчата місцем не поступаються. Вже так набридли ці осуди. Був ще випадок - сидить мужчина і куняє, бо працює вантажником і видно, що дуже втомився на роботі, лиця на ньому нема. Зайшли дівчата студентки. І почали оточуючі обговорити його, зробили з нього пяницю, хоч він не п'є. І ще випадок. Переповнена маршрутка, сидить молода жінка і на сусіднє сидіння посадить сина років 8-10. І старші люди сісти не можуть. Хай Візьмемо дитину на руки, так ні. Тому правилам поведінки треба вчити і жінок.
Олег до користувач Показати IP 6 Квітня 2017 10:30
ТІ сциклі навіть спасибі промовити нездатні %) я в таких випадках принципово на всю маршрутку кажу БУДЬ ЛАСКА %) Доречі якщо в маршутці на сидячих будуть жіночки а зайде вагітна то на відсотків 80 ніяка курка не встане ... нераз бачив...
А до Олег Показати IP 6 Квітня 2017 11:44
звідки ти знаєш, що ніхто з тих, як ти виразився "курок" не вагітна на ранніх термінах, коли від токсикозу світ білий не милий, коли паморочиться в голові і темніє в очах, коли бракує повітря і можна втратити свідомість будь-якої миті, але на роботу ходити треба, до лікарів їздти, чи в інші інстанції треба,а отже і користуватись громадським транспортом? До четвертого п"ятого місяця цілком можливо, що нічого не помітно, але стояти в громадському транспорті буває просто НЕМОЖЛИВО, і що, вас бугаям здоровим і бабцям, на яких здебільшого ще пахати можна, довідки з жіночої консультації показувати, щоб ви заткнулись?
Лучанка до Олег Показати IP 2 Вересня 2017 20:08
А чоловіки встануть? Не говоріть те чого незнаєте. А я наприклад навпаки бачу як в маршрутках скоріше жінки уступлять місце, ніж чоловки.
Любов Показати IP 5 Квітня 2017 18:10
Мужчини нормальні справжні захищають нас. Але таких я вже й не знаю сама, бо часто жінки захищають своїх чоловіків від усього. Чоловіки зараз слабі дуже може вже жінки їм повинні уступати місце? Але ж хто виховує таких мужчин самі ж жінки з дитинства все це йде, чоловіки молоді взагалі зараз у навушниках у телефонах і по бутіках одягаються модно, зараз такі є що одягається краще дружини, ну немає мужчин спражніх. Якщо є -хочу зустріти хоча б
Фигвам Показати IP 5 Квітня 2017 18:14
Последствия феминизма. Нечего теперь жаловаться!)))
Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 18:23
Особливо класно спостерігати як студенти, котрі доїзджають до своїх вузів сидять, а над ними стоять тіточки чи дівчата. А що дивуватись, коли мамаша заходить в маршрутку і зразу садить своє чадо біля себе, хоча сокійно могла б узяти його не руки. Отак мамаша 20-30 років сидить, біля неї займає місце її дитя. А поряд стоїть хтось старший .
Вован до Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 20:28
Так то воно так. Але. Якщо я заплатив і за себе і за свою дитину, то чому я маю стояти, чи моя дитина має стояти ?Немаю нічого проти поваги до людей старшого віку, але маршрутне таксі це не соціальний транспорт зрештою. Плачу і їду. А ці комуністичні цирки лишіть для себе. Я плачу гроші і хочу бачити за що я плачу.
Анонім до Вован Показати IP 5 Квітня 2017 22:10
мдяяяяя......... у тебе із елементарною культурою поведінки повний завал. бики культурніші
аываваываыв Показати IP 5 Квітня 2017 18:24
вот так кожен день.... відпахаєш 9 годин за станком стоячи, і ще годину мусиш стояти в маршрутці, бо феї їдуть з манікуру і їм треба уступити місце..... бож феї. зхреналі місце треба уступати? "дівчина з сумками" ходить завжди. мені ж пакетом з лотками з обіду треба вставати? тяжко стояти бо є причина - відкрий рота і попроси уступити бо то то і то то. якщо хтось не мішки з цементом грузив цілий лень і втомився не більше за тебе, тоді впорядку речей можна й уступити.
я Показати IP 5 Квітня 2017 18:47
Так,це не правильно,але!жінки коли беруть пиво і цигарки в руки,то вони про це згадують,що вони жінки?Самі ж кричать за рівноправ'я,а в маршрутці чи там де важко вони вдруг стають жінками,оприділіться хто ви,жінки чи щось типу того,не кажу що всі,є справжні жінки,господині,сімейні..а не коні
викопна рештка Показати IP 5 Квітня 2017 18:57
рідко які дівчата пропонують своє місце семидесятирічним
Іра Показати IP 5 Квітня 2017 18:58
Ну і???????Не одна дівчина стоїть в маршрутці,так чоловіків мало.І що??????Раз вона воювала,то треба постійно тим тикати?А вчителі,вихователі,лікарки,просто матері вони чим гірші?Скільки можна війною прикриватись і казати,що всі хто не аоював-нікчеми? P.S.а потім виявляється,що всі такі голосні вояки воювали як лапін. Сумно...
свідомий Показати IP 5 Квітня 2017 19:04
Звичайно ж, місце повиніні уступати слабшим завжди, бо інакше, без взаємовиручки, в умовах до яких влада довела наше суспільство, вижити важко. Але в тій же німеччині жінка якій ви уступаєте місце може розцінити це як образу і сексуальне домагання. Там просто нормально функціонує транспорт, і якби жінка хотіла їхати сидячи, вона почекала б пять хвилин, і сіла в наступний автобус. Просто створені умови, в яких жінка, людина похилого віку чи інвалід, не відчувають себе слабкими чи обмеженими. Їм не потрібно надіятись на чиюсь жалість. "Побут визначає свідомість людини" писав ще Карл Маркс доречі теж німець.
янеробот Показати IP 5 Квітня 2017 19:21
ну й що? уступати прийнято старим, з дітьми та інвалідам. А це здорова молода дівчина.
Думка дівчини Показати IP 5 Квітня 2017 19:37
Більшість чоловіків мають набагато важчу роботу,ніж жінки.хто сказав,що їм легше постояти? Я-дівчина,але ніколи не засуджую тих мужчин,котрі не поступаються місцем. Ви ж не знаєте,як пройшов його день і чи не має він якихось хвороб.
Олександр до Думка дівчини Показати IP 5 Квітня 2017 20:51
Повністю підтримую!!! Зайшла в машрутку молода дівчина с сумками, торбами чи мішками - неважливо. Її груди не обвішані медалями чи орденами (хоча це було б занадто пафосно), які б давали зрозуміти, що вона воювала. То чому, скажіть будь-ласка, чоловіки, старші неё мають їй поступатись місцем? Бо вони джентельмени? Ми не в театрі. а маршрутці. І всі платять одинаково.
Анонім до Олександр Показати IP 6 Квітня 2017 00:13
є така поговірка : пана видно по халявах, а хлопа - по ср"нню. або бидлоту видно за кілометр
11111 Показати IP 5 Квітня 2017 20:38
Да ви думаєте якщо молодий мужчина - то обовязково має встати. Може в його хворі ноги, але на вигляд це не видно. Ніколи незнаючи ситуації - не осуджуйте. А АТО це не є якийст показник.
Ооо Показати IP 5 Квітня 2017 21:02
Нема чого тим бабцям їздити з ранку до ночі в маршрутеах сидіть дома і відпочивайте якщо такі немічні а молоді люди працюють тому і можуть посидіти .
Іван Показати IP 5 Квітня 2017 21:08
та попустіться трохи. це таксі і якщо я заплатив за проїзд і не сів з переду на інвалідські місця то дайте спокій. або стійте тихенько або чекайте наступну порожню маршрутку. щось не влаштовує скаржтесь омбудсмену.
Анонім до Іван Показати IP 5 Квітня 2017 22:15
та для тебе , бика хамовитого, скрізь таксі
Іван до Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 22:31
отакий ти і герой, анонім, все життя ховаєшся в кущах. а якби знати хто ти, то роги вставили б куди потрібно і не грубив би незнайомим людям. нічого життя навчить.
Анонім до Іван Показати IP 6 Квітня 2017 00:14
ти ще в ср"ці сидів, як мене житя вчило, гі"нюк зпуд кувлє
Лучанка до Іван Показати IP 6 Квітня 2017 12:48
Справа не в тому що "я заплатив за проїзд і не сів з переду на інвалідські місця то дайте спокій. або стійте тихенько ", а в вихованності. А якщо цією старою жінкою опиниться ваша мама?
Спб Показати IP 5 Квітня 2017 21:12
В тепервшній час потрібно чоловіків оберігати як вимираючий вид і поступатись місцем тривалість життя на багато менша ніж у жінок і взагалі з чого ви взяли що вам хтось щось винен через те що ви дівчина .дві ноги і руки як і в чоловіків
Лучанка до Спб Показати IP 2 Вересня 2017 20:15
Якби чоловіки (деяких це не стосується) не гробили своє здоровя алкоголем і цигарками, а може й гіршими речами, то тривалість життя була б набагато більшою за жінок.
Тру Показати IP 5 Квітня 2017 21:33
Ну ясно, що джентельмени поступаються місцем дамам. Молоді - старим. Мама садить дитину біля себе, а не на руки, бо дитина важка(є різні діти і мами різні), мама може бути так само з сумками. Дитина не може стояти, бо втриматися малеча не Моде при таких маневрах, це небезпечно! Будьте терпиміші один до одного! Думайте один про одного! Не засуджуйте! Не розьводьте бруд в коментарях, бо зразу видно хто є хто
Малій з АТО Показати IP 5 Квітня 2017 23:01
В кожного своє життя і свої проблеми. Їдь в своє АТО, якщо є бажання, і не мороч людям голову.
Просто залишу тут) Показати IP 6 Квітня 2017 00:10
Кругом долги Кругом долги - мужской, супружеский. Гражданский, родственный и дружеский. Долг чести, совести, пера и-- Кредиторов дохера. Губерман И.
Антоніна Показати IP 6 Квітня 2017 10:54
Чесно кажучи сумно дивитися на таку картину...нікого ні до чого не закликаю,але так би хотілося ,щоб чоловіки залишалися чоловіками !
Не "настоящий мушшчи до Антоніна Показати IP 6 Квітня 2017 11:24
А мені хотілося б, щоб жінки залишались жінками (в Вашій термінології) - і що з того? Щось змінюється? Хтось переглянув свої погляди? Є система, і зміна умов, правил, поведінки однієї частини неминуче призведе до змін в іншій частині.
Лучанка до Не "настоящий мушшчи Показати IP 2 Вересня 2017 20:18
Правильно бо дуже часто жінкам беруть на себе чоловічі обовязки, бо є такі мужчини)))
Совість Показати IP 6 Квітня 2017 11:29
Знаєте я вихована з малку поступатися місцем і так я й робила до тих пір поки не розчарувалася в наших людя. Я живу в селі де всі знають один одного і коли я їхала з мамою якій зробили операцію на очі і ніхто не дав їй місця сісти я стала робити так само, будучи вагітною зовсім недавно мені доволі часто доводилося з животом їхати стоячи, а молодь і чоловіки відвертали голови. Огидно дивитися... Тепер оступаю місце тільки вагітним і з дітьми на руках, решта частина срціума може постояти як і я вагітна стояла.
Та Показати IP 6 Квітня 2017 11:36
поліщуцьких хамовитих рагулів таки до фіга і не тільки в маршрутках. Підходжу в крамниці до каси, яка вільна, продавець стоїть без діла, починає мені "пробивати" мої покупки і тут два старі пер**ни, але які, судячи з усього, вважають себе ще ого-го-го, що стоять поряд і розглядають вітрину, ігноруючи наш діалог з продавцем і те що зараз перед касою я, починають звертатисть на високих нотах до продавця "а нам те і те" і на ввічливе дівчини: " почекайте хвилинку" до мене з наїздом "пані, а ми в черзі тут стоїмо" , тобто поки вани роти роззявили і вибирають собі товар, до порожньої каси підійти ніхто не має права, ще й, с*а, пяняють, як мене трясе від того добаного "пані", де ви панів у нас бачите? хамовите, бидляче, рагульське суспільство у всьому. ТЬФУ! а жінка у нас здебільшого пожиттєва рабиня, а не "пані",навіть не прислуга,а саме рабиня,бо в цивілізованому світі прислузі платять і ставляться з повагою до її праці, а в нас жінка і роботі пахає та заробляє на себе сама і вдома тягне пожиттєву каторгу, як кухарка, прибиральниця, нянька не лише для дітей, а й для дорослих недоумків, яких батьки трутнями повиховували і які не здатні собі труси з шкарпетками купити самостійно, зате амбіцій повні штани.
Той до Та Показати IP 7 Квітня 2017 10:55
коментар було видалено
Одержувач до Та Показати IP 9 Квітня 2017 18:00
Я під Вашими словами підписуюся!!! А ще мами-свекрухи так жаліються на тих дочок-невісток, що слів нема!А сину слова не скаже, буде потакати і під ніс ставити ту тарілку з кавою\чаєм!А потім дивуються чого так!Все починається з батьків!Тому, шановні свекрухи, подивіться під ніс як Ви виховали своїх "синочків".Не завжди те,що ззовні це так і є насправді, зовнішність дуже оманчива!надзвичайно дивує коли маті вичить бути хитрим!А сама бігає до церкви,вчить як жити треба, розказує, а потім всіх на світі осудить,а себе ні ну і синочка пошкодує пілся роботи "нещасного" і "бідного" пригорне!
Лучанка Показати IP 6 Квітня 2017 13:00
Знаєте, мене теж виховали так, що інших людей потрібно поважати. Але часом злість бере на ту ж саму бабцю: іду в повній маршрутці, стою, сидять підлітки (не всі ж хворі, чи вантажниками підробляють), зайшла жінка похилого віку, прошу поступитись хлопців для неї місцем, вони без питань встають, а бабця:" Ой, та сидіть-сидіть, я постою". І як після того будеш спріяти.
Ну до Лучанка Показати IP 6 Квітня 2017 14:05
це ви загнули, сердитись на таку бабцю, це навпаки значить позитивна, життєрадісна і добра бабця, яка жаліє тих самих підлітків і яка ще спроможна і хоче постояти . Здебільшого бабці заходять з таким виразом ніби то тільки що лимон щедро посипаний перцем злопали, з очей аж іскри летять і люто сопуть, як дракони розираючись до кого б вчепитись і додати собі адреналінчику, а людині крові попсувати, от до таких вашу злість ще можна було б зрозуміти.
Феменіст Показати IP 6 Квітня 2017 23:42
21 століття. Чоловічі і жіночі права вже кілька десятиліть рівні. Може не у всіх колгоспах про це знають?
.... Показати IP 7 Квітня 2017 09:02
Бабки теж уже задовбали їздити в час пік... вона встає з самого ранку і преться непонятно куди, ніби тільки для того шоб поскандалити в транспорті.. звичайно, є що їдуть в лікарню, я ж не проти.. я уже декілька раз слідкувала за такими.. скандалять в транспорті, потім виходять біля парку, сідають на лавочку і роздивляються дерева. Так чого ти прешся на ту лавочку в час пік???? Почекай годинку, маршутки будуть вільніші, так ні, це енергетичні вампіри їм потрібен скандал
Юрій Показати IP 7 Квітня 2017 09:29
Будучи молодим завжди уступав місце, так як вчило виховання. Став студентом-уступав дівчатам, бо то мило отримати дякую і усмішку від дівчини, а таким способом могла б і зав'язатися розмова))). Тоді і день веселіший та добріший. Ненавиджу коли уступиш старшій людині, вона гляне на тебе як на наркомана і втупиться в вікно. Приємніше коли подякує, усміхнеться, коли запитає чи може тобі сумку потримати чи пакета. Уступати пенсіонерам, інвалідам,матерям з маленькими дітьми,вагітним то має бути в крові. Як рефлекс, коли включаєш світло.Але от жінкам до 50 то залежить від ситуації. Тим паче в такому віці треба більше рухатись, тренувати ноги. Я як бачу як ті пенсіонери на дачах пашуть і який рух мають, мені тоді соромно за дівчат і жінок які плачуть їдучи з Центра на 33, бо вони стоячи ж проїхали і втомилися. Бажаю, щоб усі мали сили не тільки простояти свою дорогу в транспортному засобі, але і пішохідь долати цю відстань без втоми. Гарного дня)
Саша Показати IP 7 Квітня 2017 11:01
Саме слово "маршрутне таксі" говорить само за себе - кожному окреме місце. Сів у маршрутку. Заплатив за проїзд. Нікому нічого не винен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus