USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому Ігор Палиця ненавидить Петра Порошенка? 4 факти

11 Квітня 2022 08:00
Одними із безпосередніх винуватців смертей тисяч українців у нинішній війні Росії проти України є колишній президент України Петро Порошенко та його давній політичний і бізнесовий партнер Віктор Медведчук. Саме вони допомогли диктатору Володимиру Путіну, який давно ненавидів Україну й прагнув знищити нашу державу, ухвалити цинічне рішення про «спеціальну воєнну операцію».

У цьому переконаний народний депутат України, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

Саме на ключових ролях Порошенка і Медведчука у нинішній війні політик наголосив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, днями в інтерв’ю Наталії Мосейчук Ігор Палиця відверто заявив, що ненавидить Петра Порошенка і має для цього низку причин.

Читати ще: Добивати тих, хто ненавидить Україну: Ігор Палиця про війну і умови миру, російську мову і чому ненавидить Порошенка

Тож за що саме Ігор Палиця ненавидить Петра Порошенка?

ПЕРШЕ. Порошенко відкинув офіційну дипломатію і зробив Медведчука каналом зв’язку з Путіним

«Повернення Медведчука в політику – цілком і повністю заслуга Порошенка. Він дозволив йому пройти реінкарнацію і стати знову кимось. Ставши президентом, він зупинив офіційні дипломатичні відносини з Росією, натомість контактером між Порошенком і Путіним став Медведчук. Чия це була ініціатива? Не здивуюся, якщо обох: і Путіна, і Порошенка. Тому що Порошенко давно товаришує з Медведчуком, вони разом утворювали СДПУ (о) і разом раніше заробляли гроші».

ДРУГЕ. Порошенко зробив Медведчука куратором сепаратистів

«Після того, як Медведчук став ніким і про нього всі забули, він знову отримав політичний вплив. Він став куратором Донбасу і спілкувався з представниками російської влади і ватажками «ЛДНР», про що свідчать скандальні записи».

ТРЕТЄ. Збагачення від торгівлі на крові українців і постачання готівки терористам

«Саме тоді була налагоджена цинічна торгівля на крові – вугіллям, металами. Він дозволяв перевозити через кордон нереальні суми готівки. Завдяки цьому бойовики на окупованих територіях мали змогу окупувати зброю, яка нищила наші міста і села, від якої гинули мирні українці».

ЧЕТВЕРТЕ. Порошенко подарував Медведчуку трубопровід, на якому заробляли мільярди

«Порошенко допоміг Медведчуку стати власником трубопроводу, яким із Росії постачали дизпаливо. Усі роки війни вони безпринципно наживались на цьому.

Путін надавав Медведчуку знижки на дизпаливо в обмін на будівництво агентурної мережі в Україні. Порошенко це розумів.

На всі ці гроші, які Медведчуку дав змогу заробити Порошенко, кум Путіна скуповує телеканали й створює в Україні інформаційну імперію, яка нав’язує українцям рашистські наративи.

Завдяки цим кривавим грошам Медведчук привів до парламенту фракцію ОПЗЖ. І ці зрадники доповідали в Кремль, що в Україні всі чекають Путіна і прагнуть російської мови й культури, що тут їх зустрічатимуть з квітами».

Читати ще: «Розпочато відлік кінця Росії»: Ігор Палиця про загрозу з боку Білорусі, корупцію на гуманітарці і церкви Московського патріархату

«Через усе це нині страждає кожен українець. Путін, який давно ненавидів Україну, прийняв рішення піти на нас війною. Так, він – головний злочинець і убивця.

Але у війні також однозначно винен Порошенко, який разом з Медведчуком створили передумови для цієї війни. Тому я ненавиджу Порошенка. Всі, хто винні у війні, повинні відповісти перед законом за тисячі смертей і скалічених доль. Ми не можемо пробачити кров, яка сьогодні тече рікою на фронті. Не можемо і не пробачимо», – констатував Ігор Палиця.

Ірина КАЧАН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
1+1 Показати IP 11 Квітня 2022 08:25
Чому Порошенко ще не в тюрмі
Читач Показати IP 11 Квітня 2022 09:31
Ненависть не найкращий порадник. Бо якщо говорити про послаблення ЗСУ, то варто згадати і Ющенка, і його міністра оборони Гриценка, і Єханурова. А ще запитати - а де наші "Нептуни" - ракети, які, як казали, можуть дістати москву. Чому з 2019-го до 2022-го їх не поставили на озброєння? Хто в цьому завинив?
правда до Читач Показати IP 17 Квітня 2022 16:41
Копайте глибше. Нептуни могли стояти на озброїні ще з 2014 року якби пастор і гетьман не згорнули цю програму.
Лучанка Показати IP 11 Квітня 2022 09:43
Зараз треба усе робити для Перемоги, а не говорити хто кого ненавидить. Буде час і для цього.
Федь Показати IP 11 Квітня 2022 12:16
100% згідний з Палицею,правильно каже... окрім ненависті... Порох-клептоман,ще той...
Лучанка Показати IP 11 Квітня 2022 16:16
Розумні аналізують, дурні роблять ідолів, читають кучу непотрібу. Запитайте у військових , якою була армія до 2014 року . Можна писати багато , але ж в попередніх статтях вже і СБУ лякали. Одне правильно- зараз не на часі проводити політичні розбірки, розпалювати внутрішню ворожнечу . Дайвайте ще поб’ємося, якраз буде на руку рашистам
1234 Показати IP 11 Квітня 2022 17:12
большевикам этого не понять,,как животным
Війна Показати IP 11 Квітня 2022 18:40
мала б додати людям розуму, бо потім, після війни доведеться жити в іншому світі, в якому зі старими звичками не приживешся
Шафран Показати IP 12 Квітня 2022 00:22
Порошенко відбудував армію, яка сьогодні рятує Україну від рашистів. Завдяки його зусиллям був зроблений остаточний ментальний, світоглядний та духовний поворот від ординської рашистської росії. Армія, мова, віра не лозунги, а реальні справи!
Людина Показати IP 12 Квітня 2022 01:04
Повністю згодна з попереднім коментарем від Шафран.
лучанин Показати IP 13 Квітня 2022 19:08
чим більше на пороха льють лайна - тим більше я розумію, що багатьом він стояв по серед горла...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus