USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чому «Луцькводоканал» зливає у Стир іржаву воду

14 Лютого 2015 19:00
Іржаву воду у великій кількості зливав «Луцькводоканал» у Стир. Лучани забили на сполох – мовляв, не знають, як довго то тривало, проте річка вниз по течії була червона.
У водоканалі, своєю чергою, пояснили, чому мала місце така ситуація.

Так, вчора, 13 лютого, о 17:30 в районі вулиці Дубнівської, поруч із мостом на Рованці, у Стир лилася велика кількість іржавої води.

Про це у рубрику «Повідом новину» розповів лучанин Вадим. З його слів, спостерігав ситуацію хвилин 15-20. Зрештою, пішов. Окрім того, читач надав редакції відео цього процесу:


«Як довго це продовжувалося - не знаю. Проте вже на той час річка вниз по течії була червона. Схиляюсь до думки, що це не вперше», - коментує він.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник диспетчерської служби Мирослава Гресик повідомила, мовляв, дійсно воду зливали - тривала промивка фільтрів.

Так, зі свердловин на станції знезалізнення потрапляє вода, яка очищується у фільтрах. Час від часу останні потрібно промивати. Наразі лучани спостерігали саме цей процес.

Утім такі дії, зі слів Мирослави Гресик, повністю узгоджені з усіма інстанціями – санстанцією зокрема.

Відбувається це через відсутність відповідної каналізації на території. Мовляв, спорудження каналізаційної станції планується, однак через брак коштів її ще не будують. Окрім того, досі не готова проектна документація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ігор Показати IP 14 Лютого 2015 19:03
Такі матеріали в екологічну інспекцію України і прокуратуру передавати потрібно. Покидьки,знищують і без того бідну природу !
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2015 20:07
Директора Корчука до суду! Це злочин проти лучан!
місцевий Показати IP 14 Лютого 2015 20:52
о Боже. я ще в школу ходив то вони зливали там. завжди зливали. Скільки та хєрня є в луцьку, стільки часу і зливають туда червону уйню.
місцевий Показати IP 14 Лютого 2015 20:53
давайте збиремся і заб"єм, замуруєм ту трубу та і все!)
місцевому Показати IP 14 Лютого 2015 21:07
Скількми можливо це терпіти! Повинен відповідати головний - директора Корчука на шибеницю!!!
111 Показати IP 14 Лютого 2015 21:14
Адже час змінився! Чому на всіх ділянках іде боротьба. Чому таке можливо терпіти. Куди дивляться фіскальни "члени"? Чому керівництво Водоканалу ще не сидить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus