USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Чому регулярні обстеження є ключем до здоров'я вашого серця?

7 Лютого 2024 14:23
Серцево-судинні захворювання у світі, як і раніше, серед лідерів із смертності населення. Вони значно помолодшали: якщо раніше з серйозними проблемами стикалися люди поважного віку, то сьогодні клієнтами клінік усе частіше стають досить молоді пацієнти.

Клініка «Ок!Клінік+» пропонує різну медичну допомогу, у тому числі діагностику серця, а також прийом різних фахівців, які й призначать лікування. Тут вам нададуть кваліфіковану медичну допомогу.

Дбайте про своє серце!

Багатьом хвороб серцево-судинної системи можна або запобігти, або вилікувати на початкових стадіях. До того ж, сучасна медицина дозволяє лікарям провести важливі обстеження здоров'я своїх пацієнтів та отримати всю необхідну інформацію про стан серця та судин.

Чому саме обстеження стають запорукою здоров'я серця? Є багато причин.

1. Можна виявити ризик розвитку різних патологій на початкових стадіях, а завдяки цьому – вжити певних заходів для запобігання їм, і йдеться не лише про медикаментозне лікування.

2. Є певні хвороби, що призводять до розвитку різних серцево-судинних захворювань. Це високий артеріальний тиск, цукровий діабет, високий рівень холестерину в крові.

3. Якщо рано виявити хворобу серця чи судин, можна швидко розпочати лікування. Фахівець, який спеціалізується на хворобах серцево-судинної системи, – це кардіолог. Він призначить необхідні аналізи та обстеження, а також виявить симптоми, які вказують на ту чи ту хворобу.

4. Регулярні обстеження – це інвестиції у своє довгострокове здоров'я. Набагато дешевше проходити регулярно лікарів, здавати аналізи та обстежуватися, ніж у результаті лікувати складне захворювання.

5. Поліпшення якості життя. Ті люди, які регулярно стежать за своїм здоров'ям та проходять обстеження, впевнені у завтрашньому дні та відрізняються високою працездатністю, стресостійкістю.

Лікар може призначити ЕХО серця, УЗД та багато іншого.

Коли потрібно звертатися до лікаря?

Є певні симптоми, які вказують на проблеми з серцево-судинною системою:

сухий кашель, особливо у положенні лежачи;

блідість шкірних покривів та загальна слабкість. Якщо ви помітили, що губи, мочки вух та ніс синіють, необхідно негайно звернутися до лікаря;

сильні набряки надвечір можуть вказувати і на проблеми із серцем, і на проблеми з нирками;

запаморочення може бути ознакою наближення інсульту;

задишка – серйозний симптом, який може вказувати на різні хвороби серця.

Тільки лікар може поставити точний діагноз та призначити лікування.

* Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я, перед прийомом медпрепаратів або застосуванням процедур обов’язково проконсультуйтеся з лікарем.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus