USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому в ОДА незадоволені роботою волинських податківців

11 Січня 2016 18:51
Оскільки передбачається, що великі платники податків Волині сплачуватимуть податки у Львові, питання збереження коштів в обласному бюджеті вирішуватимуть, залучивши Прем’єр-міністра.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 11 січня.

Зі слів голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, цього тижня відбудеться низка переговорів з представниками міністерств та відомств щодо питань роботи і розвитку регіону в 2016 році. Так, відбудеться зустріч у Міністерстві фінансів щодо питання бюджету та зустріч у Державній фіскальній службі. Голова облдержадміністрації зазначив, що дуже незадоволений роботою ГУ ДФС у Волинській області. Йдеться про те, що великі платники податків області, як передбачається, сплачуватимуть податки у Львові.

Він просив керівника ДФС в області Олександра Юристовського протягом дня відпрацювати це питання зі своїм керівництвом, аби потім «не було нежданчиків». Голова ОДА наголосив, що зустрічатиметься щодо питання збереження в обласному бюджеті коштів великих платників податків з головою ДФС Романом Насіровим та Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
платник податків Показати IP 11 Січня 2016 18:56
А чим в ОДА задоволені? Подивіться на їхні кислі морди? Подивіться На конягу мишковець!
Павло Показати IP 11 Січня 2016 22:05
А що неправду сказав Гунчик? ДФС так переробляється?правильне питання виніс гунчик чому у львів мають йти наші гроші?
Анонім до Павло Показати IP 11 Січня 2016 23:10
Естественно не прав. Так как не сказал правды. Это Киев послал Волынь на ..., отдав ее деньги Львову, так как оставить Львов без денег для Киева гораздо опаснее, а вы стерпите.
111 Показати IP 11 Січня 2016 23:26
Поверніть приміщення училищу культури (як казав Кучма) !
Анонім Показати IP 12 Січня 2016 00:34
Самое смешное заключается в том, что все это было известно еще в начале декабря. А дергаться начали только сейчас, когда поезд ушел (бюджет страны принят).
Олекса Вільний Показати IP 12 Січня 2016 08:35
Ще один казус Гунчика. Потрібно працювати, а не лозунгами житти. Вважаю що питтання передачі місцевих податків в іншу область невідстояв цей горе губернатор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus